x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Război mafiot în Capitală: Interlopii pregătesc o mare răzbunare între clanuri

Război mafiot în Capitală: Interlopii pregătesc o mare răzbunare între clanuri

12 Ian 2020   •   11:36
Război mafiot în Capitală: Interlopii pregătesc o mare răzbunare între clanuri

Potrivit unor surse, se pregătește o mare răzbunare între clanuri, în București, după atacul cu sabia de acum două zile, din cartierul Tei.

Noi informații au ieșit la iveală în cazul interlopului care l-a tăiat cu sabia pe șeful Clanului Sportvilor, care este în continuare la spital în stare gravă, potrivit unor informații.

De-a lungul timpului au avut loc mai multe reglări de conturi și bătăi, fie pentru prostituție, fie pentru supremație.

Potrivit unor surse, bătaia de acum câteva zile din cartierul Tei ar fi pornit de la o taxă de protecție de 15.000 de euro. Totuși, cei doi s-ar fi răfuit din cauza unor sume de bani care ar fi fost promise pentru droguri.

Potrivit liderului Sindicatului Europol, au fost chemați polițiști de acasă pentru a fi preîntâmpinat un nou atac sângeros.

"Atacurile ar trebui să îngrijoreze orice cetățean, pentru că în București au fost chemați de acasă și în momentul de față polițiști pentru a putea supraveghea această interacțiune între clanurile mafiote.

Suntem în imposibilitatea de a monitoriza toate clanurile și toți membrii clanurilor tocmai din cauza lipsei de personal", a spus, duminică, la News Magazine, liderul Sindicatului Europol, Cosmin Andreica.

www.antena3.ro

×