x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Război pe marca ZU

Război pe marca ZU

13 Noi 2008   •   00:00

Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci a primit, în trei zile, două cereri pentru aceeaşi marcă ­ ZU FM, informează paginademedia.ro. Conform datelor obţinute de la OSIM de Petrişor Obae, prima venea la 13 august, de la Grupul Media Camina (Intact), care operează postul de radio în prezent.



Două zile mai târziu, şi Radio 21 a depus cerere pentru aceeaşi marcă. Radio 21 a depus cerere şi pentru o altă marcă: Zuneaţa. "Răspunsul Radio 21 sugerează că numele ZU a fost vehiculat încă de când Morar şi Buzdugan erau angajaţi ai Radio 21. Morning ZU este denumirea matinalului de la radioul Z100 din New York, ai căror consultanţi sunt şi consultanţii nostri. Aşadar, ideea alegerii acestui nume nu a fost una originală, ba mai mult aceste discuţii au avut loc acum 2 ani, la Radio 21, pe vremea când Buzdugan şi Morar făceau parte din echipa noastră", scrie pe paginademedia.ro.

Daniel Buzdugan dezminte însă afirmaţiile Radio 21: "Este o minciună ceea ce spun ei. Eu nu îmi aduc aminte să fi avut o astfel de discuţie. Nu am participat şi nu am fost de faţă la aşa ceva. Se apropie Crăciunul şi martor mi-e Dumnezeu că nu am fost la astfel de discuţii".

Potrivit site-ului paginademedia.ro, solicitările Radio 21 au primit calificativul NOT OK. Solicitanţii nu au achitat taxele de examinare, a explicat un oficial OSIM. Cererile Camina SRL pentru ZU FM şi Radio ZU FM sunt în examinare. Compania a solicitat şi alte mărci, care figurează la OSIM cu NOT OK, pentru că nu s-au achitat încă taxele. Este vorba de Let’s do the ZU, ZU the radio for you, ZU the music in you şi Morning ZU.

×
Subiecte în articol: romania radio