x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Razbunarea lui Pavel

Razbunarea lui Pavel

de Dana Ciobanu    |    30 Aug 2005   •   00:00
Razbunarea lui Pavel

Ultima seara a Festivalului de Muzica Usoara Mamaia s-a incheiat cu glumite, premii, nervi si un bis de vizita prezidentiala. Traian Basescu a venit la gala alaturi de sotie, fiica Ioana si ginerele Bodo.

Protocolul impus de vizita presedintelui Romaniei a fost din nou motiv de imbulzeala in Teatrul de Vara din Mamaia. E drept, nu la fel ca sambata seara, pentru ca multi concurenti parasisera deja statiunea, afland ca numele lor nu figureaza pe lista premiantilor. Supararea si-a facut loc si in randul laureatilor. Marcel Pavel a fost negru de furie ca piesa pe care a interpretat-o la Creatie, "De dragul tau" (compozitor - Andrei Tudor, text - Dana Dorian), s-a clasat doar pe locul al doilea, la mica diferenta de castigatorii Andra - Adrian Romcescu. Solist care isi cunoaste bine valoarea, Pavel a profitat de momentele rezervate premierii pentru a tine un mic speech... razbunator. "Domnule presedinte, poate ca, daca dati un decret, o sa castig si eu. Asa mi s-a intamplat mereu la Mamaia. Am cantat melodii care au devenit slagare, dar marile trofee mi-au fost suflate. Aceasta piesa va fi slagar, va anunt. Revin la anul!", a promis Pavel. Interpretul a fost salutat si aplaudat de Traian Basescu din public.

EMOTII. Suparata a fost si Nicoleta Floroni, ocupanta locului secund de la Interpretare. Dupa premiere, a venit in sala, langa familia sa, avand o atitudine morocanoasa, nicidecum cea a unei castigatoare. Gurile rele spun ca s-ar fi asteptat sa ia locul intai, pentru ca a avut o "pila" in juriu - compozitorul Serban Georgescu, a carui piesa a si interpretat-o in concurs. De emotie, Cristian Nistor (premiul al III-lea la Interpretare) a uitat numele uneia dintre tinerele care i-au fost backing-vocals, iar Mihai Traistariu (locul I la Slagare) si-a uitat niste lucruri in cabina de machiaj. Presedintele Traian Basescu a asistat la intreaga gala de premiere si la recitalul trupei Iris, parasind Teatrul de Vara in graba si fara sa dea declaratii presei in jurul orei 12 noaptea.

×
Subiecte în articol: observator