x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Razvan isi vrea tatal inapoi

Razvan isi vrea tatal inapoi

28 Mar 2005   •   00:00

Gabriela si Marcel au divortat dupa aproape 13 ani de casnicie. Razvan, fiul lor cel mare, vrea sa aiba tata din nou. Marcel ar vrea sa se impace cu fosta lui nevasta, dar aceasta nu il mai iubeste. In schimb, Gabriela este indragostita de prietenul lui Marcel, Costel. Care insa nu o iubeste.



  • de CRISTIAN PETRU

  • DORINTA. Doamna Maria ii spune lui Mircea ca vrea ca fiica ei sa se impace cu Marcel
    Cand o casnicie ajunge la final, cei care sufera cel mai mult sunt copiii. Nu e vina lor ca parintii nu s-au mai inteles, dar ei sunt nevoiti sa stea departe de unul din cei care i-au dat viata. Totusi, viata celor mici se poate transforma in iad si daca parintii raman impreuna doar de dragul copiilor. Parintii lui Razvan s-au despartit. Fiecare si-a vazut de drumul lui, dar baiatul, in varsta de doar 12 ani, vrea sa ii vada din nou impreuna. Si a scris la "Din Dragoste". Caravana a ajuns la casa micutului, iar cea care a povestit despre relatia parintilor lui Razvan a fost bunica acestuia. Femeia, bunica materna a lui Razvan, este cea care are grija de baiat si de fratele lui. Ea stie ca Razvan ar vrea foarte mult sa-l aiba inapoi pe tatal lui. Copilul o intreaba de multe ori, cu lacrimi in ochi, "de ce nu pot sa am si eu tataicul meu?". Gabriela (fiica doamnei Maria) l-a cunoscut pe Marcel (tatal lui Dan, Razvan) in tramvaiul 2 din Oradea. Peste doua saptamani de la prima intalnire, fata l-a adus acasa ca sa-l prezinte parintilor. Doamna Maria spune ca i-a placut tanarul, dar inainte ca fiica ei sa se casatoreasca cu Marcel, femeia a aflat ca barbatul a stat la casa de copii de la 10 ani pana la aproape 18 ani. Tatal lui era la puscarie, pentru omucidere. Persoana pe care o asasinase era chiar sotia lui, mama lui Marcel. Dupa ce au aflat aceste lucruri despre familia lui Marcel, parintii Gabrielei nu au fost de acord cu casatoria celor doi. Se temeau ca barbatul sa nu aiba in sange comportamentul tatalui sau. Cu timpul insa l-au acceptat pe baiat.

    DECIZIE. Gabriela (foto sus) nu mai vrea sa se impace cu Marcel (foto jos)

    CASATORIA. Cei doi s-au casatorit pe ascuns: au plecat intr-o luni dimineata de acasa si s-au dus la primarie, unde s-au luat. Cand s-au intors, i-au aratat doamnei Maria certificatul de casatorie. Pusa in fata faptului implinit, femeia s-a suparat putin pe moment, dar a acceptat situatia. Din ’91, cand s-au casatorit, Gabriela si Marcel au locuit impreuna in apartamentul barbatului, unde acesta a stat pana la 10 ani. El s-a angajat la o fosta fabrica din localitate, dar nu a rezistat prea mult acolo. "Marcel este o persoana delasatoare, nu-i place sa lupte pentru nimic si ia totul prea usor", spune soacra acestuia. A mai lucrat pe unde a apucat: ca zugrav, ca tamplar, chiar ca pictor. Este foarte talentat, "are niste maini de aur", dar nu isi da interesul in ceea ce face.

    PROBLEME. Doamna Maria spune ca Marcel era rece cu fiica ei. Nu-i arata nici un fel de tandrete, nu-i oferea caldura. Razvan, primul copil, s-a nascut la 22 august 1992. Dar Marcel nu avea rabdare cu copilul. Era nervos tot timpul si nu putea sa-i acorde atentie. Dupa primii doi ani de la casatorie au inceput certurile in familie. Doamna Maria spune ca Marcel a inceput sa-si minta nevasta in legatura cu banii si cu slujba. "Nu aducea bani in casa, ii cheltuia aiurea sau ii pierdea la jocurile de noroc ori ii bea pur si simplu. Acesta era principalul motiv de certuri in casa. Marcel are un temperament impulsiv, este isteric", povesteste doamna Maria. Iar cand se imbata era mai rau. Isi schimbase mult comportamentul. I-a cerut sotiei sale sa faca un avort cand aceasta era in luna a sasea cu baiatul cel mic. Intr-o zi a venit acasa cu un tablou realizat de el, care o reprezenta pe femeia pentru care lucra ocazional. Aceasta era la bustul gol. Gabriela s-a suparat si i-a cerut explicatii. Acesta nu a recunoscut ca a avut o aventura cu acea femeie. A negat totul, cum facea de fiecare data cand nevasta il banuia ca are amante. Anul trecut, in vara, Marcel a avut o lucrare la mare. L-a luat si pe Razvan, care spune ca s-a simtit bine la mare. Marcel s-a intors insa acasa dupa ceva timp ca sa-l lase pe copil. Dar s-a intors fara nici un ban. Sotia i-a explicat ca asa nu se mai putea. S-au certat, iar Marcel s-a mutat in gazda la o femeie din oras. Intre timp, Gabriela a intentat divortul. S-au mai impacat pentru o scurta perioada, dar Marcel a plecat din nou.

    SURPRIZE. Dupa ce a stat de vorba cu doamna Maria, Mircea Radu s-a intalnit cu Marcel. Acesta a spus ca vrea sa se impace cu Gabriela. Asa ca echipa "Din Dragoste" s-a intalnit si cu femeia. Aceasta spune insa ca nu mai vrea sa aiba nimic de-a face cu Marcel. Crede ca barbatul nu a iubit-o niciodata. In plus, ea este indragostita acum de cel mai bun prieten al fostului ei sot, de Costel. Si daca echipa emisiunii "Din Dragoste" era la ea, Gabriela s-a gandit sa ii dea un mesaj de iubire noului ei prieten. Caravana a plecat din nou la drum, spre Costel. Acesta insa nu e convins de relatia lui cu Gabriela si spune ca nu vrea sa creasca copiii altuia. "De ce te-ai incurcat tu cu Gabriela, o iubesti?", l-a intrebat Mircea Radu. "Nu stiu", a fost raspunsul lui Costel. Intreaga poveste a unei familii nefericite, in seara aceasta de la ora 20:15, la "Din Dragoste", la Antena 1.

    DESPRE GABRIELA

    "Era o femeia de casa, care l-a iubit foarte mult pe Marcel si isi iubeste mult copiii. A stat 13 ani cu barbatul ei, pe care l-a iubit foarte mult. Vreau ca ei sa se impace" - doamna Maria

    DESPRE MARCEL

    "Este o persoana delasatoare, nu-i place sa lupte pentru nimic si ia totul prea usor. Nu aducea bani in casa, ii cheltuia aiurea sau ii pierdea la jocurile de noroc ori ii bea pur si simplu" - doamna Maria

    ALTE CAZURI
    In seara aceasta, la "Din Dragoste", prima poveste este a Danei, o femeie divortata, care are si un copil. A fost multa vreme singura si nu mai credea ca intr-o zi va intalni din nou dragostea. Pe langa faptul ca nu mai avea prea mare incredere in vorbele unui barbat, era prea ocupata cu cresterea copilului. La 36 de ani insa l-a intalnit pe Nicky, un englez. Mircea Radu l-a intalnit si el pe Nicky si l-a invitat in pivnitele de la Cotnari! Acolo, Dana i-a pregatit lui Nicky o declaratie de dragoste pe care n-o va uita niciodata! Protagonistii celui de-al doilea caz nu sunt niste necunoscuti pentru telespectatorii fideli ai emisiunii. Au fost in studioul emisiunii in urma cu cateva saptamani. Viata lor, cand impreuna, cand despartiti, era plina de peripetii. Pentru ca Laura l-a parasit, Laurentiu a incercat sa se sinucida de trei ori. In urma cu doua saptamani, Laura i-a spus lui Laurentiu ca nu mai vrea sa auda de el. Si ca e indragostita de altcineva. Acum insa totul s-a schimbat. Laura si Laurentiu sunt din nou impreuna, se iubesc, s-au impacat si au venit din nou in studioul emisiunii pentru a ne spune povestea unui miracol Din Dragoste! (Cristian Petru)
    ×