x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Răzvan şi Dani revin la Antena 1

Răzvan şi Dani revin la Antena 1

de Cristiana Stamatescu    |    06 Sep 2010   •   00:00

Neaţa cu Răzvan şi Dani vă va însenina din nou dimineţile, pentru că Răzvan şi Dani revin de azi la Antena 1. Nici vecinica Daniela Crudu n-a putut sta departe de telespectatori şi de colegii de platou, aşa că se vor reuni cu toţii pentru a ne povesti despre cum, unde şi cu cine şi-au petrecut vacanţa. Daniela va fi întâmpinată cu o mare supriză: o casă nouă, special amenajată pentru toţi prietenii care doresc să petreacă alături de ei o dimineaţă extraordinară. Surprizele nu se opresc, însă, aici. Cei doi au venit vara aceasta şi cu multe idei interesante pe care prietenii de acasă le vor descoperi dis-de-dimineaţă.

Telespectatorii Antena 1 se vor putea bucura de un nou sezon al distracţiei alături de matinalii Răzvan şi Dani, mai ales că emisiunea s-a înnoit cu un decor vesel şi un pachet grafic şi muzical deosebit.
Toţi cei care îşi doresc să înceapă fiecare zi cu zâmbetul pe buze sunt invitaţi luni de la ora 8:00 la Neaţa cu Răzvan şi Dani pentru o porţie de bună dispoziţie. Pentru simpaticii prezentatori distracţia nu depinde de sezon, ba mai mult amândoi aşteaptă cu nerăbdare să însorească zilele ploioase de toamnă cu multă energie şi voie bună.

×
Subiecte în articol: mass-media