x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Razy Gogonea, românul care i-a uimit pe britanici cu mişcãrile sale, invitat special în finala "România Danseazã” (VIDEO)

Razy Gogonea, românul care i-a uimit pe britanici cu mişcãrile sale, invitat special în finala "România Danseazã” (VIDEO)

19 Mai 2013   •   11:22
Razy Gogonea, românul care i-a uimit pe britanici cu mişcãrile sale, invitat special în finala "România Danseazã” (VIDEO)

În urmã cu doi ani, Razy Gogonea, un român stabilit de ceva vreme la Manchester uimea o lume întreagã cu mişcãrile sale inspirate din Matrix. Razy Gogonea a fost una dintre marile surprize ale unui talent show britanic, iar de atunci viaţa lui s-a schimbat total. A apãrut în numeroase videoclipuri şi reclame, diverse evenimente private sau corporatiste şi a fost aplaudat de stadioane întregi pentru reprezentaţia sa. Razy este invitatul special al finalei „România Danseazã”, care va avea loc în aceastã searã, de la 20:30, la Antena 1.

Artistul a ajuns azi noapte în România, alãturi de doi dintre dansatorii sãi, alãturi de care va efectua un numãr special de dans, inspirat din coregrafia care i-a adus faima. Dansul sãu inspirat din mişcãrile lui Neo din „Matrix” are deja peste 13.100.000 de vizualizãri pe Youtube. Alãturi de un asemenea invitat, cei 12 finalisti „România Danseazã” vor lupta mai aprig ca niciodatã sã demonstreze cã meritã sã câştige marele premiu în valoare de 50.000 de euro. De aceastã datã, votul final revine publicului, care va decide marele câştigãtor al primului sezon „România Danseazã”.

×
Subiecte în articol: razy gogonea romania danseaza antena1