x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reacția Alinei Bica: E vreo problemă? Am apărut trăgând pe nas? (AUDIO)

Reacția Alinei Bica: E vreo problemă? Am apărut trăgând pe nas? (AUDIO)

30 Oct 2014   •   23:09
Reacția Alinei Bica: E vreo problemă? Am apărut trăgând pe nas? (AUDIO)

Reporterii Antena 3 au reușit să obțină o reacție din partea procurorului-șef DIICOT, Alina Bica, referitoare la apariția pe un blog Wordpress a unor imagini din timpul unei vizite făcute la Paris alături de Elena Udrea.

Contactată telefonic, Alina Bica a refuzat inițial să comenteze evenimentul, dar, la insitențele reporterului, a spus că nu vede nimic nefiresc în întâmplarea a cărui protagonistă este, alături de Elena Udrea, totul culminând cu o declarație de o golănie neconformă cu imaginea unui oficial de rang înalt al statului român. ":Și care e problema? E vreo problemă? Cum am apărut? Am apărut în poziții dezolante, am apărut trăgând pe nas?", a spus Alina Bica.

O altă fractură logică pe care o comite Alina Bica în conversația telefonică pe care a avut-o cu reporterul Antena 3 poate fi sesizată în momentul în care procurorul-șef DIICOT întreabă "N-aveți prieteni, nu ieșiți în weekenduri? LOCUIȚI NUMAI ÎN CASĂ?". Ei bine, da, pentru liniștea și informarea Alinei Bica, cu puține excepții, oamenii locuiesc numai în casă!




×