x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reacţia CAS Iaşi în cazul copilului de 9 ani, somat să-şi declare veniturile: "S-a greşit. Parţial"

Reacţia CAS Iaşi în cazul copilului de 9 ani, somat să-şi declare veniturile: "S-a greşit. Parţial"

16 Ian 2013   •   10:08
Reacţia CAS Iaşi în cazul copilului de 9 ani, somat să-şi declare veniturile: "S-a greşit. Parţial"

Radu Ştefan Vicol, un băiat de 9 ani, din Iaşi, a primit acasă o înştiinţare prin care i se cere să depună declaraţiile, însoţite de deciziile de impunere anuale emise de organele fiscale, pentru ultimii patru ani şi să justifice plata/neplata contribuţiilor. După ce RTV.NET  a făcut public acest caz, reprezentanţii CAS Iaşi au declarat că este vorba despre o greşeală.

Un copil de 9 ani a fost somat de Casa de Asigurări de Sănătate Iaşi să-şi declare veniturile  şi contribuţiile pentru ultimii patru ani. Băiatul a primit scrisoarea acasă,  iar tatăl a fost şocat în faţa demersului instituţiei. Acesta a încercat, în zadar, să ia legătura cu reprezentanţii CAS pentru a afla de ce copilul trebuie să depună declaraţiile şi se întreabă retoric dacă reprezentanţii statului se referă la "banii de buzunar ai copilului, la premiile şcolare de la Olimpiadele Naţionale sau la banii primiţi de la bunici de ziua lui".

Află pe RTV.NET care a fost răspunsul CAS Iaşi despre acest caz.


×