x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reacţia lui Daniel Dragomir la comunicatul SRI: Ce se întâmplă cu abuzurile din perioada Coldea?

Reacţia lui Daniel Dragomir la comunicatul SRI: Ce se întâmplă cu abuzurile din perioada Coldea?

17 Sep 2017   •   07:43
Reacţia lui Daniel Dragomir la comunicatul SRI: Ce se întâmplă cu abuzurile din perioada Coldea?

Daniel Dragomir reacţionează după comunicatul SRI. Fostul colonel demontează explicaţiile Serviciului Român de Informații. ”Ce se întâmplă cu abuzurile din perioda lui Coldea?”, întreabă Dragomir, pe Facebook. Într-un comunicat, SRI susţinea că nu a elaborat niciodată vreun rechizitoriu şi nu a monitorizat nicio cauză penală aflată la instanţele de judecată. Totodată, reprezentanţii Serviciului Român de Informaţii confirmă că au acoperiţi în presă. 

Comunicatul SRI a fost luat la puricat chiar de cel care a făcut dezvăluirile, Daniel Dragomir, care susține că SRI nu a răspuns la multe dintre întrebările ridicate în spațiul public. Fostul colonel a analizat fiecare paragraf. 

”Întrebări puse și răspunsuri ne-spuse.

Referitor la comunicatul emis de SRI în data de 15 septembrie 2017 voi comenta pe scurt astăzi doar câteva aspecte și mă voi referi în principal la ce NU a răspuns SRI:

1. Este pentru prima dată când instituția face o afirmație tranșantă și extrem de corectă cu privire la poziția SRI în cazul abuzurilor. Această luare de poziție este de natură să ne dea speranța că schimbările structurale care sunt implementate de noua conducere vor fi benefice.

"Conducerea SRI a instituit principiul toleranței zero față de orice abuz sau abatere de la lege și conduită profesională."

Și ce se întâmplă cu abuzurile din trecut?

Ce se întâmplă cu abuzurile din perioada SRI - Coldea?

×
Subiecte în articol: Daniel Dragomir