x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Recipient suspect, descoperit la Bocşa! "Se pare că avea ceva exploziv"

Recipient suspect, descoperit la Bocşa! "Se pare că avea ceva exploziv"

19 Dec 2015   •   17:51
Recipient suspect, descoperit la Bocşa! "Se pare că avea ceva exploziv"
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images (Arhivă)

Prefectul judeţului Caraş-Severin, Nicolae Miu Ciobanu, a declarat pentru AGERPRES că recipientul găsit sâmbătă la ieşirea din oraşul Bocşa spre Reşiţa "se pare că este un recipient care avea ceva exploziv".

"Se pare că este un recipient care avea ceva exploziv. Din discuţiile neoficiale, am înţeles că ar fi fost o grenadă băgată într-un suport de plastic. Nu ştiu rezultatul scanării, dar s-a primit undă verde pentru distrugerea acesteia", a arătat prefectul judeţului Caraş-Severin.

Un recipient suspect, din plastic, a fost găsit, sâmbătă, la ieşirea din oraşul Bocşa spre Reşiţa, la faţa locului deplasându-se o echipă complexă, formată din lucrători ai IPJ, ISU şi SRI.

Găsirea recipientului a fost anunţată de un bărbat la numărul 112.

"Recipientul a fost ridicat de specialiştii SRI, pentru a stabili care este conţinutul acestuia. Recipientul are o lungime de 10 cm, cu diametrul de şapte centimetri. Sunt suspiciuni că în interiorul recipientului ar fi substanţe explozive. În prezent, se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care acesta a fost abandonat", a declarat, pentru AGERPRES, Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş-Severin.

Sursa: Agerpres

×