x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator RECORD de viteză pe Autostrada Soarelui: Un tânăr a fost prins circulând cu 246 km/h!

RECORD de viteză pe Autostrada Soarelui: Un tânăr a fost prins circulând cu 246 km/h!

05 Sep 2013   •   10:02
RECORD de viteză pe Autostrada Soarelui: Un tânăr a fost prins circulând cu 246 km/h!

Un şofer a fost prins de poliţia rutieră  în timp ce circula cu 246 de kilometri pe oră pe autostrada Bucureşti-Constanţa. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a rămas fără permis pentru trei luni.

Miercuri seară, la ora 21.46, poliţiştii din cadrul I.G.P.R. - Serviciul Poliţiei Autostrăzi - Biroul de Poliţie A2 au depistat un bărbat de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă. Tânărul conducea pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 600 de lei şi 15 puncte de penalizare. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Tânărul de 24 de ani a mai fost sancţionat contravenţional în cursul lunii martie 2012, pentru depăşire neregulamentară, fiind luată totodată măsura reţinerii permisului de conducere, potrivit RTV. În urma contestaţiei depuse de cel în cauză, i-a fost restituit permisul de conducere până la soluţionarea definitivă a cauzei.

×