x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Recunoastere - Hotel de lux din Delta Dunarii recomandat de Lonely Planet

Recunoastere - Hotel de lux din Delta Dunarii recomandat de Lonely Planet

de Alexandru Nastase    |    26 Mai 2006   •   00:00
Recunoastere - Hotel de lux din Delta Dunarii recomandat de Lonely Planet

Singurul complex ecologic de cinci stele din Romania - Delta Nature Resort - este inclus de prestigiosul ghid de calatorii Lonely Planet intr-un top al celor mai importante 10 statiuni ecologice de lux din lume pe anul 2006.
Delta Nature Resort este singurul complex din Europa inclus in acest clasament alaturi de locatii de lux din Dubai, Australia, Chile sau Ecuador. Lonely Planet recomanda aceste destinatii, considerandu-le ideale pentru cei care o doresc o vacanta in care sa combine luxul cu specificul local al zonei vizitate.

PRECEDENT. Materialul a fost preluat si comentat pe larg de cotidianul The Guardian, care descrie in amanunt fiecare din zonele in care sunt situate ministatiunile. Este o noua apreciere a presei occidentale pentru Delta Dunarii dupa ce, toamna trecuta, cunoscuta revista britanica Vogue numea Rezervatia Biosferei drept "destinatia turistica a anului 2006". Fiind singurul complex hotelier ecologic de cinci stele din Romania, Delta Nature Resort a fost inaugurat in luna mai 2006, investitia fiind estimata la cateva milioane de euro. Baza este situata in complexul Somova-Parches din Delta Dunarii si contine 30 de vile de lux.

×
Subiecte în articol: observator delta