x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator REDUCERI MOŞ NICOLAE. Auchan anunţă reduceri la jucării, EduMagazin are oferte speciale de Moş Nicolae

REDUCERI MOŞ NICOLAE. Auchan anunţă reduceri la jucării, EduMagazin are oferte speciale de Moş Nicolae

02 Dec 2013   •   14:09
REDUCERI MOŞ NICOLAE. Auchan anunţă reduceri la jucării, EduMagazin are oferte speciale de Moş Nicolae
Sursa foto: REDUCERI MOŞ NICOLAE

Magazinele Auchan din Bucureşti şi marile oraşe ale ţării au program special de Sfântul Nicolae. Retailerul a decis să modifice programul magazinelor din Bucureşti şi din ţară, astfel, unele magazine cum sunt Auchan Titan, Auchan Vitan şi Auchan Cluj vor fi deschise pe 4 şi 5 decembrie până la ora 24:00.

Compania anunţă totodată că în perioada imediat următoare vor comercializa o gamă variată de jucării la preţuri mici. "Pentru cei mici am adus pe aleea centrală o gamă variată şi diversă de cadouri (păpuşi, jucării de pluş,diferite maşinuţe şi fel de fel de jucării) la preţuri accesibile, ca de sărbătoare", informează compania.

De Mos Nicolae, EduMagazin ii asteapta pe cei mici si pe cei mari cu pachete special pregatite pentru aceasta zi de sarbatoare, cu daruri care vor bucura intreaga familie. Printre ofertele de sarbatoare va recomandam:

-Pachet Enciclopedie de istorie + joc de familie “Globe Whizz” – include enciclopedia omenirii de la cele mai vechi inceputuri ale sale in Africa, in urma cu sase sau sapte milioane de ani, pana la lumea complexa, globalizata din 2008, in 300 de pagini si un joc ”Globe Whizz” destinat intregii familii.

-Pachet de iarna – include 2 CD-uri cu software educational interactiv pentru gradinita si prescolari si o carte foarte frumos ilustrata, care ii aduce impreuna pe parinti si copii.

-Pachet Atlase – contine 3 produse: Atlasul animalelor, Atlasul oceanelor si Atlasul naturii.

×