x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator REDUCERI MOŞ NICOLAE. evoMAG oferă discount-uri importante, EduMagazin - daruri pentru întreaga familie

REDUCERI MOŞ NICOLAE. evoMAG oferă discount-uri importante, EduMagazin - daruri pentru întreaga familie

04 Dec 2013   •   15:27
REDUCERI MOŞ NICOLAE. evoMAG oferă discount-uri importante, EduMagazin - daruri pentru întreaga familie

Cu ocazia sărbătorii de Moş Nicolae, magazinele se întrec din nou în reduceri sau oferte speciale. Astfel, evoMAG.ro are laptopuri cu discount-uri de pana la 22%, tablete si telefoane mobile mai ieftine cu pana la 21%, respectiv 17%. De seamenea, componente PC si  sisteme de operare la preturi promotionale cu 77% mai mici. Imprimantele, multifunctionalele  si monitoarele au si ele discounturi de pana la 50%. Electrocasnicele si produsele de ingrijire personala au reduceri la aceste produse de pana la 38%.

De Mos Nicolae, EduMagazin ii asteapta pe cei mici si pe cei mari cu pachete special create pentru aceasta zi de sarbatoare, cu daruri care vor bucura intreaga familie. Printre ofertele de sarbatoare puteţi găsi:

-Pachet Povesti de ascultat si colorat – include urmatoarele seturi de carti (un set contine: carte de povesti, carte de colorat si CD audio): Povestea lui Harap-Alb, Graiul animalelor, Gosso, omul care spunea basme, Fata din Dafin, Mantaua fermecata, Fata saracului cea isteata, Povestea porcului. Orice poveste buna reprezinta, dincolo de valoarea ei educativa sau ludica, însasi esenta unei reconceptualizari identitare a copilului care alege sa o citeasca.

-Pachet PitiClic – este compus din urmatoarele produse: PitiClic - Fa cu manuta ta! Tablou cu ceas (contine: Tablou de pictat + Ceas de asamblat – obtinem un original ceas de perete functional + CD cu joc educational pentru PC “Invatam sa citim orele la ceas!”), PitiClic Senior - Engleza si Franceza ca un joc (cei mici vor descoperi toate secretele ascunse de limbile straine. Numerele, zilele, anotimpurile, culorile sunt doar o parte din misterele deslușite.),  PitiClic Senior - Engleza si Franceza ca un joc, volumul 2, Sa invatam in lumea lui Dino - Matematica si Perspicacitate si Sa invatam in lumea lui Dino - Limba Romana si Educatie Plastica.

×