x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reduceri Prestige de până la 70% în București, tot anul!

Reduceri Prestige de până la 70% în București, tot anul!

17 Apr 2013   •   18:59
Reduceri Prestige de până la 70% în București, tot anul!

 Kudika lansează cardul Prestige, card de reduceri exclusiviste pentru femeile din București.
Deținătoarele cardului Prestige pot face economii la saloane de înfrumusețare, săli de fitness, restaurante, cafenele, vacanțe, shopping și multe altele. În plus, beneficiază de cadouri precum pensat gratuit, ședințe de remodelare, pahare de vin, servicii medicale și stomatologice etc. atunci când utilizează cardul Prestige pentru prima dată, la anumiți parteneri.
Peste 80 de parteneri au ales să ofere reduceri și cadouri prin cardul Prestige. Mai mult, săptămânal sunt adăugate oferte și parteneri noi. „Prin cardul Prestige, ne dorim ca femeile din București să economisească minim 99 lei pe lună, achiziționând produsele și serviciile favorite cu discount în fiecare zi”, declară Andra Micu, Business Development Manager, Internet Corp.
Bucureștencele pot beneficia de 70% reducere la serviciile salonului Glamour Victoriei, 25% reducere la cărțile editurii Nemira, 30% reducere la Gloria Jean’s Coffees, 15% reducere în magazinele Oxette, 50% reducere la Perfect Body etc. Ofertele sunt supuse unor termeni și condiții prezentate în paginile partenerilor de pe prestige.kudika.ro.
Cardul Prestige by Kudika.ro este disponibil la prețul de 99 lei și poate fi comandat online pe prestige.kudika.ro.

Despre Internet Corp
Internet Corp este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de online din România. Lansat în 2005 ca publisher online(Kudika.ro, Wall-Street.ro, 9am.ro, Garbo.ro, Envy.ro, Yuppy.ro, Urbo.ro), Internet Corp și-a diversificat brandurile, incluzând în prezent și Kuponiada.ro (site de reduceri colective), Cashout.ro (platformă tip cashback) și Kidz.ro (magazin online cu produse pentru copii).

×
Subiecte în articol: card prestige card prestige