x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Referat DNA: Şoferul lui Nichita avea cont special pentru șpaga șefului

Referat DNA: Şoferul lui Nichita avea cont special pentru șpaga șefului

25 Dec 2015   •   12:05
Referat DNA: Şoferul lui Nichita avea cont special pentru șpaga șefului

Procurorii arată că Gheorghe Nichita avea un cont bancar deschis pe numele şoferului său, Eugen Chişcă, unde a depozitat sume mari de bani în perioada premergătoare reţinerii sale. Potrivit DNA, doar la finele anului trecut, Nichita ar fi alimentat acel cont cu 15.000 de euro, bani a căror provenienţă nu este cunoscută. În rechizitoriul prin care Nichita a fost trimis în judecată în cel de-al doilea dosar, obţinut de „Ziarul de Iaşi“, se precizează că primarul-suspendat al Iaşului ar fi primit mită electronice şi electrocasnice de 20.000 de lei, pe care le-ar fi folosit într-un apartament în care locuia amanta sa din primărie.

Informaţii explozive apar în rechizito­riul prin care primarul-suspendat al Iaşului, Gheorghe Nichita, a fost trimis în judecată, pentru a doua oară, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

În documentul citat, obţinut de „Ziarul de Iaşi“, se precizează că fostul şef din Palatul Roznovanu ar fi avut un cont bancar, deţinut în acte de Eugen Chişcă, fostul său şofer, pe care îl alimenta cu bani despre a căror provenienţă nu se fac referiri. Doar la finele anului trecut, se menţionează în rechizitoriu, Nichita ar fi alimentat contul cu 15.000 de euro. Informaţia a fost oferită procurorilor chiar de către Chişcă, într-o declaraţie pe care acesta a formulat-o la DNA în ziua în care Nichita a fost reţinut pentru spionarea amantei sale. 

Citeste mai mult pe Ziarul de Iasi

×