x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Regele Cioabă este supus unei intervenţii chirurgicale: medicii îi vor monta un dispozitiv de asistare circulatorie

Regele Cioabă este supus unei intervenţii chirurgicale: medicii îi vor monta un dispozitiv de asistare circulatorie

16 Aug 2013   •   20:37
Regele Cioabă este supus unei intervenţii chirurgicale: medicii îi vor monta un dispozitiv de asistare circulatorie

Medicii de la spitalul Akdeniz Universitesi din Antalya au luat decizia de a-l opera  vineri seară pe Florin Cioabă, aflat în stare gravă după ce a suferit un preinfarct.

Concret, medicii vor monta un dispozitiv de asistare circulatorie, care să-i ajute inima să pompeze sânge, o procedura care va dura patru ore şi care, conform Antena 3, este extrem de riscantă.

Ministerul Sănătăţii a anunţat vineri seară, conform Mediafax, că, potrivit informaţiilor primite din partea medicilor din Antalya şi din partea echipei medicale din România, starea de sănătate a lui Florin Cioabă nu permite momentan repatrierea acestuia.

Florin Cioabă, ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, a fost transferat, vineri, de la spitalul Anadolu din Antalya la clinica Akdeniz Universitesi din aceeaşi provincie a Turciei, deoarece aceasta dispune de un dispozitiv care ajută inima să pompeze sângele.

×