x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Regele Mihai, chemat în instanţă de către un presupus fiul nelegitim VIDEO

Regele Mihai, chemat în instanţă de către un presupus fiul nelegitim VIDEO

24 Ian 2013   •   12:52
Regele Mihai, chemat în instanţă de către un presupus fiul nelegitim VIDEO

Regele Mihai este chemat, din nou, în instanţă de către un presupus fiul nelegitim. Un cetăţean german încearcă de aproape 20 de ani să îi convingă pe magistraţi că este urmaşul Majestăţii Sale, dintr-o căsătorie secretă. Dieter Stanzeleit a deschis un nou proces la Judecătoria Sectorului 1, chiar dacă a pierdut până acum mai multe procese din ţară şi străinătate

Dieter Stanzeleit a deschis un nou proces la Judecătoria Sectorului 1, chiar dacă a pierdut până acum mai multe procese din ţară şi străinătate. De data aceasta, neamţul a depus o cerere la Judecătoria Sectorului 1 în care solicită să îi fie aprobat testul ADN, astfel încât să poată dovedi că este fiul Regelui Mihai, scrie RTV.NET.

Bărbatul a venit cu mai multe documente despre care spune că sunt oficiale şi care dovedesc că ar avea o legătură directă cu Regele Mihai.

Dieter Stanzeleit spune că s-a născut în Azuga în timpul căsătoriei Regelui Mihai cu o descendentă a Casei Regale din Marea Britanie, apoi ar fi fost abandonat, la o vârstă foarte fragedă, în grija unei familii germane.

Află pe RTV.NET care a fost căsătoria secretă a Regelui Mihai în urma căreia s-a născut Dieter Stanzeleit.


×
Subiecte în articol: regele mihai instanţa fiu nelegitim