x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Parada de 1 Decembrie modifică traseul mijloacelor de transport în zona Piaţa Presei Libere - Piaţa Victoriei

Parada de 1 Decembrie modifică traseul mijloacelor de transport în zona Piaţa Presei Libere - Piaţa Victoriei

28 Noi 2013   •   10:32
Parada de 1 Decembrie modifică traseul mijloacelor de transport în zona Piaţa Presei Libere - Piaţa Victoriei

Regia Autonomă de Transport București (RATB) modifică, vineri și duminică, circulația mijloacelor de transport în zona Piața Presei Libere - Piața Victoriei din cauza restricțiilor de circulație impuse de Brigada de Poliție Rutieră pentru desfășurarea manifestărilor organizate pentru sărbătorirea Zilei Naționale.

Linia 131 va funcționa pe traseul de bază între terminalul Piața Romană și Piața Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Sos. București-Ploiești, Complex Comercial Băneasa.

Linia 149 va funcționa pe traseul de bază între terminalul Complex Comercial Băneasa și intersecția Str. Băiculești/ Bd. Poligrafiei, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Poligrafiei, Str. Jiului, Bd. Gloriei până la cap linie, Cartier Dămăroaia, cu întoarcere prin Str. Natației, Str. Jiului, Pasaj Poligrafiei, apoi traseul actual.

Linia 205 va funcționa pe traseul de bază între terminalul Gara de Nord și intersecția Bd. Ion Mihalache/ Str. Al. Constantinescu, apoi modificat în ambele sensuri pe Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucureștii Noi, Bd. Gloriei, Str. Piatra Morii, Str. Coralilor, Sos. Străulești, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Bd. Gheoghe Ionescu Sisești, apoi traseul de bază.

Linia 261 va funcționa pe traseul actual între terminalul, Complex Comercial Băneasa și intersecția Sos. Gh. Ionescu Sisești/ Bd. Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Străulești, Str. Coralilor, Str. Piatra Morii cu întoarcere prin intersecția cu Bd. Gloriei apoi pe Str. Piatra Morii până la terminalul, Cartier Dămăroaia.

Linia 282 va funcționa pe traseul de bază între terminalul Gara de Nord și intersecția Sos. N. Titulescu/ Bd. Banu Manta, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Sos. Nicolae Titulescu, Bd. Iancu de Hunedoara, Cal. Dorobanților, Piața Dorobanților, Str. Av. Radu Beller, apoi traseul de bază.

Liniile 304 și 449 vor funcționa pe traseul de bază între terminalul Ștrand Străulești respectiv, Pasaj CFR Balotești și intersecția Sos. București-Ploiești/ Bd. Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Străulești, Str. Coralilor, Str. Piatra Morii cu întoarcere prin intersecția cu Bd. Gloriei apoi pe Str. Piatra Morii până la terminalul, Cartier Dămăroaia.

Linia 331 va funcționa pe traseul de bază între terminalul Piața Romană și Piața Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucureștii Noi, Bd. Gloriei, până la terminalul, Cartier Dămăroaia, cu întoarcere pe Str. Natației, Str. Jiului, Bd. Bucureștii Noi, apoi traseul de bază.

Linia 330 va funcționa pe traseul de bază între terminalul, Faur Poarta 4 și Piața Charles de Gaulle, unde va întoarce.

Linia 335 va funcționa pe traseul de bază între terminalul Barajul Dunării' și Piața Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Sos. București — Ploiești, terminalul Complex Comercial Băneasa.

Linia 780 va funcționa pe traseul de bază între terminalul Gara Basarab și intersecția Str. Clăbucet/ Bd. Ion Mihalache, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri prin Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucureștii Noi, Bd. Gloriei, Str. Coralilor, Șos. Străulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Șos. București-Ploiești, terminalul Aeroportul Henri Coandă.

Linia 783 va funcționa pe traseul de bază între terminalul Piața Unirii și Piața Victoriei, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caramfil, Bd. Aerogării, Sos. București Ploiești, terminalul, Aeroportul Henri Coandă.

De asemenea, în ziua de 1 Decembrie 2013, Regia Autonomă de Transport București va suplimenta numărul mijloacelor de transport pe liniile 41, 105 și 330, pentru a asigura condiții optime de transport celor care doresc să asiste la parada organizată cu ocazia, Zilei Naționale.

Vineri și Duminică, Brigada de Poliție Rutieră va restricționa traficul între orele 5,00-14,00 pe Șos. Kiseleff, între Piața Presei Libere și Piața Arcul de Triumf, iar între orele 9,00-14,00 pe Șos. Kiseleff între Piața Presei Libere și Piața Victoriei, pe Str. Alexandru Constantinescu între Piața Arcul de Triumf și Bd. Mărăști, pe Bd. Mareșal Alexandru Averescu între Piața Arcul de Triumf și Bd. Mărăști, pe Bd. Constantin Prezan între Piața Arcul de Triumf și Piața Charles de Gaulle. 

×