x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Replica unei doctoriţe nervoase către o pacientă băută: “Sã-ti iei calciu din spermã!”

Replica unei doctoriţe nervoase către o pacientă băută: “Sã-ti iei calciu din spermã!”

05 Feb 2016   •   16:21
Replica unei doctoriţe nervoase către o pacientă băută: “Sã-ti iei calciu din spermã!”
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Felul în care sunt tratati pacientii la Spitalul de Urgente din Bârlad, când ajung la Compartimentului de Primiri Urgente (CPU), deranjeazã foarte multi pacienti, care pierd pe holurile spitalului ore bune pânã ajung sã fie tratati.

Unii nu rezistã psihic si încep sã “atace” verbal cadrele medicale, la fel cum s-a întâmplat si miercuri searã, scrie vremeanoua.ro.

Un bârlãdean a postat pe o retea de socializare un clip, în care o pacientã care a venit în acea searã, la ora 22.30, la CPU a agresat si a fost agresatã verbal, la rândul ei, de medicul de gardã. Limbajul folosit atât de pacientã, Cristina Elena Tîncovici, cât si de medicul Ioana Lupeicã – cea din urmã a cedat nervos – este sub orice criticã!

Iatã ce spune cel care a postat filmarea: “Aceasta este doamna doctor Ioana Lupeicã de la Spitalul de Urgentã <> (“Zdreanto, sugi p.. a, mã-ta sã sugã p…a, sã-ti iei calciu’ din spermã”, au fost doar câteva vorbe cu care s-au gratulat cele douã). De ce pun acest clip? Pentru cã într-o situatie similarã am ajuns la acelasi spital la aceeasi doctoritã Ioana Lupeicã, cu o problema foarte serioasã, cu un ochi aproape scos din orbitã si cu sticlã în el … m-a dat afarã pe motiv cã nu am nimic si tip de durere la misto. Sper sã aparã si la posturile TV, deoarece am trimis filmarea la câteva televiziuni. Politia, care este mânã în mânã cu aceste zdrente, îi ia apãrarea tot doctoritei pe motiv cã am vorbit urât cu ea. Sã nu vã mai povestesc câte manevre mi-au fãcut mie împreunã cu sase politisti, sper sã aibã efect cât de cât”.

Medicul Ioana Lupiecã este nou venită la CPU Bârlad, de trei-patru luni, si este medic de familie cu competente în medicina de urgentã. Pacienta care s-a certat cu doctorita ca la usa cortului este Cristina Elena Tîncovici, de 31 de ani, care, se pare, era sub influenta alcoolului. Enervatã de faptul cã medicul Lupeicã a fãcut-o sã astepte pe hol, în timp ce în cabinetul de Urgente erau doi pacienti – unul suspect de infarct miocardic si altul adus de ambulantã în soc anafilactic – Cristina Tîncovici a început sã se certe cu doctorita Lupeicã.

VEZI VIDEO AICI

×
Subiecte în articol: bărlad spital scandal