x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator RESTRICŢII DE TRAFIC pe mai multe drumuri naţionale. Se circulă CU DIFICULTATE în județele Călăraşi, Olt şi Alba

RESTRICŢII DE TRAFIC pe mai multe drumuri naţionale. Se circulă CU DIFICULTATE în județele Călăraşi, Olt şi Alba

22 Oct 2013   •   10:41
RESTRICŢII DE TRAFIC pe mai multe drumuri naţionale. Se circulă CU DIFICULTATE în județele Călăraşi, Olt şi Alba

Pe mai multe drumuri naționale se efectuează lucrări de reparații, motiv pentru care circulația autovehiculelor se desfășoară cu dificultate. Poliția Rutieră precizează că traficul este îngreunat în județele Călărași, Olt şi Alba.

Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române informează că până la sfârşitul lunii octombrie, se execută lucrări de reparaţii în județul Călărași pe DN4 Frumuşani – Olteniţa, între kilometrii 20 şi 60 şi pe DN31 Olteniţa – Mănăstirea, între kilometrii 32 şi 60, iar traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe unele porţiuni.

De asemenea, în judeţul Olt se execută lucrări de asfaltare a părţii carosabile pe DN65 (E574), între kilometrii 48 şi 36, pe tronsonul Slatina - Pădurea Sarului, iar circulaţia se desfăşoară, în zonele aflate în lucru, pe un singur sens, alternativ.

Pe raza judeţului Alba, se circulă uşor îngreunat din cauza ceţii. În municipiul Sebeş, pe DN1/DN7, traficul rutier este intens şi s-au format coloane de autovehicule. La intersecţia Bulevardului Lucian Blaga cu Strada Gării se execută lucrări de reamenajare a sensului giratoriu şi în această zonă apar frecvent perturbări ale circulaţiei vehiculelor.


×
Subiecte în articol: restrictii trafic centrul infotrafic