x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Revelion în Piata Constituţiei. 2014 începe cu vedete şi hituri

Revelion în Piata Constituţiei. 2014 începe cu vedete şi hituri

de Iulia Barbu    |    21 Dec 2013   •   13:12
Revelion în Piata Constituţiei. 2014 începe cu vedete şi hituri

Ca în fiecare an, pe 31 decembrie, bucureştenii sunt aşteptaţi în Piaţa Constituţiei. Revelionul Capitalei începe de la ora 20.00. Accesul la eveniment este gratuit. Organizatorii promit un spectacol de zile mari, cu muzica, jocuri de lumini, efectele pirotehnice şi multe alte surprize. La ora 00.00, trecerea în 2014 va fi marcată cu focuri de artificii, care timp de 15 minute vor "aprinde" cerul Capitalei.

De altfel, intâmpinarea Anului Nou în Piaţa Constituţiei a devenit deja un obicei pentru bucureşteni, evenimentul organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin ARCUB reunind de 6 ani, într-o atmosferă inedită, locuitorii acestui oraş.

Invitaţii din Piaţa Constituţiei

Seara va deschisă de trupa de percuţionişti Barbarossa, care vor prezenta în premieră un spectacol plin de suspans, ce îmbină dansul şi jongleriile cu torţe aprinse. De asemenea, atmosfera din noaptea de Revelion se va încinge prin concertul susţinut de Mandinga. Până spre miezul nopţii, publicul din Piaţa Constituţiei va putea urmări recitaluri live ale unor vedete precum: Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana şi Voltaj.
Către miezul nopţii, What’s Up feat. DeMoga Music împreună cu noile nume ale muzicii autohtone Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko, Lally vor crea un moment unic, acompaniaţi de un număr impresionant de percuţionişti, pe acordurile noului single La mulţi ani. După numărătoarea inversă, bucureştenii vor păşi în noul an într-o atmosferă efervescentă, amfitronii serii fiind Smiley&Friends (CRBL, Alex Velea, Andreea Bănică).

×
Subiecte în articol: revelion piaţa constituţiei