x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Revelionul pe stil vechi NU se va sărbători în Poiana Brașov

Revelionul pe stil vechi NU se va sărbători în Poiana Brașov

12 Ian 2019   •   11:35
Revelionul pe stil vechi NU se va sărbători în Poiana Brașov

Niciun hotel din Poiana Braşov nu organizează, în acest an, Revelionul pe rit vechi pentru turiştii din Republica Moldova, Rusia sau Ucraina, a precizat sâmbătă, pentru AGERPRES, preşedintele Asociaţiei de Turism din staţiune, Roxana Cojocea.
"Managerii marilor hoteluri din Poiana Braşov ne-au spus că nu organizează Revelionul pe rit vechi pentru că nu au fost cereri în acest sens. În ultimii ani se observă că turiştii care sărbătoresc Crăciunul şi Revelionul pe rit vechi sunt prezenţi în număr mai mic în Poiană decât în anii '90 şi începutul anilor 2000. Nici la Crăciun nu au fost în număr foarte mare în Poiană. Au început să se îndrepte către staţiunile montane din zona de nord a ţării, fiind mai aproape de graniţă. Este posibil să fie turişti din Republica Moldova sau din Rusia în staţiune pentru practicarea sporturilor de iarnă şi să fie cazaţi în afara staţiunii", a susţinut Cojocea.
Potrivit acesteia, în Poiana Braşov se află în continuare un număr mare de turişti români, cei mai mulţi împreună cu copiii aflaţi în vacanţa de iarnă.
''Probabil va urma o perioadă mai puţin aglomerată pentru că vacanţa de iarnă se încheie, dar cu siguranţă Poiana se va aglomera din nou la începutul lunii februarie când va începe vacanţa intersemestrială, aşa cum s-a întâmplat în fiecare an. Deja sunt făcute rezervări pentru vacanţa din februarie, dar cu siguranţă şi în weekend-uri staţiunea va fi aglomerată, pentru că sunt condiţii foarte bune pentru practicarea sporturilor de iarnă'', a spus Roxana Cojocea.
Revelionul pe rit vechi este sărbătorit în seara de 13 spre 14 ianuarie. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: revelion pe stil vechi