x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ritli Ladislau, propunerea UDMR Bihor pentru postul de ministru al Sănătăţii

Ritli Ladislau, propunerea UDMR Bihor pentru postul de ministru al Sănătăţii

08 Aug 2011   •   12:22
Ritli Ladislau, propunerea UDMR Bihor pentru postul de ministru al Sănătăţii

UPDATE: Ritli Ladislau, unul dintre cei mai reputati medici din Oradea, a ocupat in ultimii 30 de ani mai multe functii administrative. Nascut la Oradea, la 8 iunie 1948, a absolvit Facultatea de Medicina din Timisoara in 1973 ca sef de promotie. Este casatorit si are doi copii, unul dintre acestia, Ritli Csongor Ladislau, fiind consilier al fostului ministru al Sanatatii, Cseke Attila.

Ritli Ladislau a fost director al Spitalului Teritorial Orasenesc Stei (1978-1986), apoi medic inspector la Directia Sanitara Bihor pana in 1990, cand a devenit director adjunct al Spitalului de Copii Oradea. Intre 1997 si 2009 a condus Directia de Sanatate Publica Bihor.

Specialist in pediatrie, oncologie si hematologie, conferentiar universitar la Facultatea de Medicina si Farmacie a Universitatii din Oradea, Ritli Ladislau este din 2010 director medical al Spitalului Clinic Municipal “Dr. Gavril Curteanu' din Oradea.

Consiliul Operativ al UDMR Bihor, intrunit la Oradea, l-a propus oficial pe Ritli Ladislau pentru postul de ministru al Sanatatii, ramas vacant dupa demisia lui Cseke Attila, de saptamana trecuta. Conform Antena 3, Ritli Ladislau este directorul medical al Spitalului Clinic Municipal “Dr. Gavril Curteanu' din Oradea.



×