x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Româncă din Japonia: "A fost îngrozitor, parcă nu se mai termina!"

Româncă din Japonia: "A fost îngrozitor, parcă nu se mai termina!"

11 Mar 2011   •   10:49
Româncă din Japonia: "A fost îngrozitor, parcă nu se mai termina!"

VIDEO - Mărturie impresionantă a unei românce stabilită în Japonia. Aflată în stare de şoc, femeia a povestit despre ce a simţit în momentul devastatorului cutremur. Mai mult, în timp ce se afla în legătură directă cu Antena 3, românca a simţit o replică puternică a cutremurului.

"A fost îngrozitor, parcă nu se mai termina. Am ieşit în fugă afară şi am alergat spre şcoala copiilor", a declarat românca pentru Antena 3. Femeia a explicat că serviciile telefonice nu sunt funcţionale şi că internetul a fost oprit pentru o perioadă lungă.

"Nici internetul nu s-a putut folosi. De abia acum am primit un mail de la soţul meu", a spus femeia, care a adăugat că este în continuare în stare de şoc. "Stăm îmbrăcaţi, am făcut pachetele să luăm la noi, în caz că se va întampla ceva. Aici, dacă se întamplă ceva, noi trebuie să fugim cu toţii la şcoală. Şcolile sunt foarte bine protejate", a declarat românca stabilită în Japonia.

Chiar în momentul în care se afla în legătură directă cu Antena 3, românca a precizat că a simţit o replică nouă a seismului. "A fost replică chiar acum. (...) Parcă ne legănăm tot timpul. Este groaznic, îmi tremură şi mâinile".

×
Subiecte în articol: cutremur cutremur japonia