x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Romanii au cartier pe Luna

Romanii au cartier pe Luna

22 Sep 2004   •   00:00

Monica Barladeanu, Andreea Marin, Pepe si fetele de la ASIA si-au cumparat mosii de 70 de hectare. Terenul cumparat nu este nici in celebrul cartier Pipera si nici in vreo statiune exotica la Marea Mediterana, ci pe Luna.

Alaturi de aceste celebritati si alti romani si-au achizitionat pamant pe Luna si pe Marte, cu doar 79 de centi hectarul. Toti sunt vecini intr-un mare cartier destinat exclusiv romanilor.

CELEBRITATI. Printre figurile celebre din care detin proprietati extraterestre se numara Andreea Marin, fratii Dumitru si Sergiu Sechelariu, Constantin Simirad si Monica Barladeanu. Terenurile sunt puse in vanzare de "Ambasada Lunara" din Bucuresti, condusa de Adrian Dragan, o filiala a unei companii din Statele Unite ale Americii. Preturile terenurilor in sistemul solar sunt net inferioare celor de pe Terra. Pe Luna, un hectar costa doar 79 de centi, cu 6 centi mai putin decat pe Marte. Pe Venus, iti poti lua chiar 80 de hectare cu doar 59 de euro. Pe langa banii platiti si bucuria de a avea o proprietate, va puteti trezi vecini cu Pepe sau cu fetele de la ASIA pentru ca, si ei au primit drept cadou de la prieteni astfel de proprietati. "Prietenii Andreei Marin i-au cumparat acesteia o parcela standard de 70 de hectare, in urma cu doi ani, de ziua ei, iar Monica Barladeanu a primit teren pe Luna de la niste prieteni chiar anul trecut, tot de ziua ei. Pe langa aceste celebritati, si oamenii simpli au cumparat teren de la noi. Chiar anul acesta, un tanar a cumparat cateva hec-tare pentru tatal sau", ne-a dezvaluit Adrian Dragan. Fostul primar al Iasului, Constantin Simirad detine si el pe Luna, o frumoasa proprietate de 70 de hectare, langa "Marea Vaporum", pe care redactia unui ziar local i-a cumparat-o pe 21 mai 2002, de ziua lui. (Cristina Stoian, Lucian Lazar)

AFACERE

Afacerea tranzactiilor cu terenuri extraterestre a aparut in Romania in 2001 cand Adrian Dragan a devenit singurul agent din Romania al companiei "Lunar Embassy" din SUA, condusa de Deniss Hope. Acesta pare a fi proprietarul absolut al tuturor terenurilor din Univers. El a speculat faptul ca in Tratatul "Outer Space" semnat de Natiunile Unite, li se interzicea guvernelor sa revendice Luna sau alte corpuri ceresti. Tratatul omitea vreo interdictie fata de persoanele fizice, asa ca, in 1980, Deniss Hope a trimis Statelor Unite, Natiunilor Unite si Uniunii Sovietice o nota prin care se revendica proprietatea tuturor planetelor din sistemul solar, mai putin Terra. Desi Hope le-a dat guvernelor posibilitatea sa formuleze obiectii, nu a primit nici un raspuns, asa ca acesta vinde linistit proprietati in sistemul solar.

×
Subiecte în articol: observator luna