x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Românii continuă să-i fure şi să-i înşele pe britanici, în ciuda scandalului cu "invazia hoardelor de români şi bulgari" (VIDEO)

Românii continuă să-i fure şi să-i înşele pe britanici, în ciuda scandalului cu "invazia hoardelor de români şi bulgari" (VIDEO)

25 Feb 2013   •   14:36
Românii continuă să-i fure şi să-i înşele pe britanici, în ciuda scandalului cu "invazia hoardelor de români şi bulgari" (VIDEO)

Izbucnirea scandalului "hoardelor de români şi bulgari" care ar urma să "invadeze" regatul Marii Britanii nu i-a impresionat pe romanii de peste hotare pusi pe capatuiala. "Activitatea" se desfasoara normal, protagonistii filmarii ducand mai departe renumele de hoti, cersetori si criminali parca in ciuda si disperarea romanilor care duc un trai decent si corect. Daca va intrebati de ce sunt etichetati astfel, imaginile de mai jos sunt destul de relevante in acest sens. La un targ de masini din Birmingham, un roman tine "publicul" ocupat cu un joc de alba-neagra, iar complicii sai usureaza naivii participanti la "joc" de bani sau bunuri. Bineinteles, nu toti conationalii nostri au asemenea indeletniciri, romanii fiind recunoscuti ca oameni muncitori si cautati sau apreciati ca forta de munca. Comentariile videoclipului sunt absolut halucinante, cei care posteaza recomandand pedepse pentru romani dintre cele mai socante, dar si de la romani, care precizeaza ca este vorba despre romi, nu romani.




×
Subiecte în articol: romani britanici hoti romi