x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Romantic FM serbeaza autentic dragostea de Valentine’s Day

Romantic FM serbeaza autentic dragostea de Valentine’s Day

10 Feb 2012   •   13:45
Romantic FM serbeaza autentic dragostea de Valentine’s Day

Romantic FM te invita in Gradina cu Artisti din Bucuresti Mall (parter), intre 10 si 14 februarie, la cea mai autentica sarbatoarea a dragostei.

Starea de bine, relaxarea, muzica romantica , cantarile live, dansul , spectacolele de teatru, dezvoltarea creativitatii personale , concursurile cu premii si multe alte surprize ii vor bucura pe indragostiti intr-o zi care e doar a lor.

Isi vor testa talentul artistic in ateliere de creatie artistica: arta verde, pictura, modelaj, felicitari, bijuterii hand-made si vestimentatie personalizata si vor creea cadouri originale persoanelor dragi. Cei prezenti pot exersa, alaturi de specialisti, pasii de salsa, bachata, zumba, tango si de breakdance, se vor amuza si vor improviza la spectacolele de teatru si se vor delecta la concertele romantice live. Cei mai curajosi se pot intrece in declaratii de dragoste si pot participa la numeroasele concursurilor cu premii.

Si seara nu s-ar putea incheia fara o dedicatie speciala marca Romantic FM, un concert live cu cele mai frumoase cantece de dragoste cantate de concurentii X Factor: Refresh, Irina Florea si T&L.

Mai multe info pe:

www.gradinacuartisti.wordpress.com

http://www.romanticfm.ro/

http://www.facebook.com/RomanticFM

×
Subiecte în articol: mass-media