x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Românul dat în urmarire de autorităţile italiene pentru fraude cu carduri a fost prins la Craiova

Românul dat în urmarire de autorităţile italiene pentru fraude cu carduri a fost prins la Craiova

de Nicoleta Craciun    |    03 Iul 2008   •   00:00

12:15 • Poliţistii craioveni de la Crimă Organizată şi Serviciul de Investigaţii Criminale au prins un bărbat din Craiova pe numele căruia exista un mandat european de arestare preventivă, emis de autorităţile din Italia, pentru fraude cu carduri.

 

Poliţistii craioveni de la Crimă Organizată şi Serviciul de Investigaţii Criminale au prins un bărbat din Craiova pe numele căruia exista un mandat european de arestare preventivă, emis de autorităţile din Italia, pentru fraude cu carduri.

 

MANDAT. Mihail Glugă, de 51 de ani, dat în urmarire internaţională de autorităţile din Italia, a fost prins, miercuri seara, la Craiova. Potrivit purtătorului de cuvînt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj, subcomisar Stanca Giucă, pe numele craioveanului a fost emis mandat european de arestare preventivă pentru fraudă cu cărţi de credit, faptă comisă pe teritoriul Italiei. Magistraţii Curţii de Apel Craiova au emis, miercuri seara, mandatul de arestare preventivă pentru 29 de zile, perioadă în care se vor pronunţa dacă Mihail Glugă va fi sau nu extradat în Italia.

×
Subiecte în articol: observator