x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tupeu ROMATSA, demişii Aleodor Frâncu şi Bogdan Donciu ocupă în continuare funcţii de conducere!

Tupeu ROMATSA, demişii Aleodor Frâncu şi Bogdan Donciu ocupă în continuare funcţii de conducere!

11 Feb 2014   •   20:40
Tupeu ROMATSA, demişii  Aleodor Frâncu şi Bogdan Donciu ocupă în continuare funcţii de conducere!

Fapt consemnat de raportul Guvernului privind accidentul aviatic din Apuseni, ROMATSA este una din instituţiile care şi-a demonstrat clar incompetenţa prin erorile grave pe care le-a comis în acţiunea de localizare a victimelor acestui accident.

Admitând modul defectuos în care au gestionat activitatea ROMATSA, directorul Aleodor Frâncu şi directorul Departamentului Operaţional, Bogdan Donciu, şi-au înaintat demisiile Consiliului de Administraţie al instituţiei, chiar în ziua în care premierul Victor Ponta solicita demiterea lor din funcţii.

Şi totuşi, demişii Frâncu şi Donciu au rămas directori în cadrul ROMATSA. Frâncu nu mai ocupă poziţia de director general, fiind acum şeful Direcţiei de Dezvoltare şi Bogdan Donciu este directorul Departamentului de Management al Traficului Aerian.

Referitor la această rotaţie de cadre petrecută în cadrul ROMATSA, în care persoane care şi-au demonstrat incapacitatea profesională au rămas în organigrama instituţiei, în funcţii de conducere, Ministerul Transporturilor, cel în subordinea în care se află ROMATSA, şi-a declinat competenţa, motivând că nu are cum să interveni în managementul companiei. Remarcabil este faptul că, deşi ministerul spune că nu are mijloace pentru a interveni, el este cel care numeşte membri în Consiliului de Administraţie al ROMATSA:

Din păcate, nu putem prezenta poziţionarea celor doi în cadrul organigramei ROMATSA, site-ul institutiei - www.romatsa.ro fiind nefuncţional de mai bine de o oră.




×
Subiecte în articol: romatsa aleodor francu Bogdan Donciu