x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rudelor pacienţilor internaţi la Urgenţă li s-a intezis accesul în spital pe timpul vizitei lui Boc

Rudelor pacienţilor internaţi la Urgenţă li s-a intezis accesul în spital pe timpul vizitei lui Boc

de Mediafax    |    15 Ian 2012   •   14:04
Rudelor pacienţilor internaţi la Urgenţă li s-a intezis accesul în spital pe timpul vizitei lui Boc

Dupa ce a fost informat despre evenimentele petrecute sambata seara in Piata Universitatii din Bucuresti, premierul Emil Boc si-a manifestat dorinta de a-l vizita pe jandarmul ranit in timpul protestelor pentru a se interesa de starea de sanatate a acestuia.

Rudele pacientilor internati la Salonul de Terapie Intensiva au reclamat faptul ca pe durata vizitei premierului le-a fost interzis accesul in unitate. Persoanele in cauza au aratat ca au adus pacientilor bunuri necesare in spital si au acuzat ca este "inadmisibil" ca accesul in spital sa fie interzis doar pentru ca un demnitar se afla in incinta unitatii.

Trei jandarmi au fost transportati la unitati sanitare din Capitala in timpul altercatiilor de la Universitate. Alti doi jandarmi au refuzat internarea, primind ingrijiri la fata locului.

Cei doi jandarmi care au ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala au avut traumatism cranio - cerebral, unul avand in plus o plaga la cap.

"Ambii jandarmi au avut traumatisme cranio-cerebrale. Unul dintre ei a avut in plus si o plaga la scalp. Acesta din urma a ramas peste noapte dupa ce i-a fost suturata plaga. Celalalt jandarm a plecat inca de sambata", a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, medicul Bogdan Oprita.

El a spus ca nici celelalte persoane duse la spital din Piata Universitatii nu au ramas internate.

Un alt jandarm a fost transportat la Spitalul de Urgenta Bagdasar Arseni, acesta fiind cel mai grav ranit, a declarat subsecretarul de stat, medicul Andrei Georgescu.

Aproape 30 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in timpul manifestarilor de sambata din Piata Universitatii, printre ele fiind si cinci jandarmi.
Mediafax

×