x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator S-au casatorit in inchisoare

S-au casatorit in inchisoare

11 Apr 2005   •   00:00

Paula si Ben sunt impreuna din 2002, dar s-au casatorit abia in 2004, in timp ce el era la inchisoare. Au impreuna o fetita, dar Paula crede ca relatia lor este blestemata pentru ca a inceput in noaptea de Inviere, intr-un bar de strip-tease. Ben sufera acum de cancer.



  • de CRISTIAN PETRU

  • DECLARATIE. Paula i-a spus "Te iubesc" lui Ben intr-un mod original
    Paula si Ben s-au cunoscut in noaptea de Inviere, in 2002, dar nu la biserica, ci intr-un bar de striptease. Ea venea de la slujba si era insotita de cativa colegi de facultate care frecventau acel bar. El era acolo impreuna cu sora lui si o prietena. Ben a vazut-o pe Paula si i-a placut atat de mult de ea incat a trimis o chelnerita la ea la masa sa ii ceara numarul de telefon. Paula insa nu i l-a dat. Dar, cand fata a iesit afara sa vorbeasca la telefon cu prietenul ei din Germania, Ben a mers dupa ea si i-a cerut din nou numarul de telefon. Dar s-a lovit din nou de refuzul fetei. Tanarul i-a dat insa numarul lui de telefon. Paula l-a sunat dupa o saptamana, pe 11 mai, si l-a invitat la un spectacol in aer liber care se desfasura in centrul Brasovului, spectacol la care era si o prezentare de moda. Iar unul dintre manechine era chiar Paula. Tanara era model de la 14 ani, iar in seara aceea participa la ultima ei prezentare. Dupa spectacol au mers impreuna la discoteca si de atunci au fost impreuna pana la inceputul lunii iulie. Inima ei se impartea pe atunci intre Ben si Rolland, un tanar din Germania cu care avea o relatie prin Internet si cu care vroia sa se casatoreasca. In iunie, neamtul a venit in Romania sa o vada pe Paula. Fata s-a dus si l-a asteptat la aeroport la Timisoara. La gara a condus-o chiar Ben. Paula i-a spus atunci ca e ultima data cand se vad pentru ca ea nu vrea ca "un romanas sa stea in calea fericirii ei".

    PROBLEME. Ajuns in Romania, Rolland s-a dus cu Paula la mare. Au stat acolo cam o saptamana, dar in toata acea perioada, fata a vorbit ore in sir la telefon cu Ben. Nu-l putea uita atat de usor cum crezuse la inceput. Cand s-au intors in Brasov, Paula si Rolland au mers impreuna la discoteca. Barbatul a fost fermecat de frumusetea romancelor la care se uita, spune Paula, cam prea indiscret. Tanara i-a reprosat ca e afemeiat si, folosindu-se de acest pretext l-a trimis inapoi in Germania. Astfel, Paula a devenit libera sa se intalneasca si sa se iubeasca cu Ben. In cateva saptamani s-au mutat impreuna si s-au bagat amandoi in afacerea mamei Paulei. Ea se ocupa cu contabilitatea, iar Ben si mama ei cu transportul marfii din Germania in Romania. Pe langa afacerea asta, Paula mai avea si un salon de masaj. Intr-o seara au primit o vizita la ei acasa. O tanara a fost adusa de Ben, spunand ca vrea sa se angajeze la salonul Paulei. Aceasta s-a hotarat ca o va angaja. Fiind foarte tarziu, Paula i-a spus fetei sa ramana sa doarma la ea. A doua zi de dimineata insa, surpriza: au venit mascatii si l-au arestat pe Ben, fiind invinuit de rapire si sechestru. Barbatul a ajuns la inchisoare, iar ea a ramas singura, insarcinata in luna a treia. Mama ei a fost alaturi de ea, dar nu avea foarte mult timp liber, fiind nevoita sa se ocupe singura de firma.

    REZOLVARE? Cei doi s-au casatorit in timp ce Ben era inchis. Ea avea pe atunci 19 ani, iar el 29. La trei luni de la casatorie, in august 2004, s-a nascut fiica lor, Brianna-Catalina. Dar viata nu le-a lasat o clipa de fericire. In timpul celor 11 luni cat a stat in arest, Ben s-a imbolnavit foarte grav. Acuza dureri in zona genitala, iar diagnosticul medicilor a fost: cancer testicular, in faza a doua. A fost operat, iar medicii i-au spus ca, daca va mai ramane in inchisoare, va mai trai maximum trei luni. A iesit din inchisoare anul acesta, pe 13 ianuarie, dar si-a mai descoperit inca o boala: ulcer. Ben se simte acum destul de rau. Medicamentele nu prea isi mai fac efectul si va fi nevoit sa se interneze in spital. Paula vrea sa isi incurajeze sotul si sa ii spuna cat de mult il iubeste. Si vrea ca el sa stie ca, indiferent ce se va intampla, ea va fi alaturi de el. De asemenea, ea vrea sa se casatoreasca si religios cu Ben si sa imbrace si ea rochia de mireasa. Paula crede ca poate relatia lor a fost blestemata pentru ca s-au intalnit in barul de strip-tease, chiar in noaptea de Inviere. A scris la "Din Dragoste", iar echipa emisiunii i-a pregatit o declaratie de dragoste speciala pentru Ben. Intreaga poveste a celor doi, in seara aceasta, de la ora 20:15, la "Din Dragoste", la Antena 1.

    VIATA LUI BEN
    Ben (foto) nu a avut o viata tocmai fericita. Parintii lui s-au despartit cand el si fratii lui erau mici. Copiii au crescut in orfelinate pentru ca mama lui, o femeie careia ii placea sa cam bea, nu a avut grija de ei. Tatal lui a incercat sa reintregeasca familia, sa creasca el copiii, dar pe vremea aceea, singura lui posibilitate era sa se recasatoreasca. A incercat si asta, dar nu a mers. A murit cand Ben avea 20 de ani, iar fratele mai mare al tanarului s-a sinucis din dragoste neimpartasita. De curand, Ben a incercat sa dea de mama lui si a vrut chiar sa o aduca la el acasa. Paula nu a fost insa de acord pentru ca mama lui Ben bea in continuare foarte mult si facea scandal. Iar micuta Brianna are neoie de liniste. Lui Ben ii place mult de tot sa schieze, iar cand Paula si cu el s-au cunoscut, barbatul era monitor de schi in Poiana Brasov.

    ALTE POVESTI

    In seara aceasta, in episodul 9 al emisiunii "Din Dragoste", in afara povestii de dragoste dintre Paula si Ben, mai puteti urmari inca doua cazuri. Prima poveste este a lui Ionut si a prietenei lui, Emese. Cei doi tineri din Covasna si-au inceput povestea de dragoste intr-o noapte, intr-o discoteca. Pana aici, toate bune si frumoase! Singura lor problema era ca se vedeau foarte rar, asta pentru ca Ionut muncea in Brasov si era nevoit sa faca naveta. Chiar si asa au hotarat sa se casatoreasca, dar pregatirile de nunta au fost oprite pentru ca in familia fetei s-a intamplat o tragedie: tatal ei s-a spanzurat!

    Dupa Revelion, 2004/2005, Emese i-a spus lui Ionut ca nu mai pot fi impreuna pentru ca mama ei a aflat de la o fata din sat lucruri ingrozitoare despre el! Atunci Ionut s-a infuriat si a avut o discutie cu Emese si cu mama ei... asa a aflat ca era acuzat ca a furat mai multe CD-uri si un portofel de la un pensionar! Ce e adevarat din aceasta poveste aflati marti seara la Din Dragoste! In cea de-a doua poveste din aceasta seara, personaj principal este Ninel, un barbat de 40 de ani, satul de despartirile si impacarile cu nevasta lui, Elena. Si un rol important in toata aceasta poveste l-a avut, spune Ninel, doamna Sanda. Cand avea 22 de ani, Ninel a cunoscut-o pe Elena in Gara de Nord. S-au placut, s-au luat la sfat si in scurt timp Elena a ramas gravida! Cand era insarcinata in luna a saptea, mama Elenei, doamna Sanda, si-a luat fata acasa si a obligat-o sa se marite cu un barbat mai in varsta, mai instarit si dispus sa creasca si copilul altuia. Timpul a trecut, Elena e acum din nou libera, iar Ninel nu a incetat nici o clipa sa spere ca vor fi din nou impreuna… Dar, dupa cum zice Ninel, din nou doamna Sanda se opune!!! Urmariti in seara aceasta la "Din Dragoste" trei povesti impresionante de viata, de iubire si tradare. (Cristian Petru)

    ×