x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator S-au intors in tarana

S-au intors in tarana

18 Feb 2004   •   00:00

Antrenorul Centrului de Copii si Juniori al FC Dinamo, Constantin Popescu, si asistentul medical Liviu Retezeanu au fost condusi ieri pe ultimul drum.

Tot ieri a inceput ancheta la Busteni, unde au murit cei doi.
COSMIN SMOCHINA, LAURA CALCIU

Constantin Popescu, antrenor de juniori, si Liviu Retezeanu, asistent medical la Dinamo, au murit in noaptea de vineri spre sambata asfixiati cu monoxid de carbon, in vila Alina din Busteni. Cei doi se aflau in cantonament impreuna cu grupa de juniori nascuti in 1987.

CONDUS DE COPII. La ceremonia religioasa a lui Constantin Popescu au fost prezenti si membrii conducerii clubului dinamovist Nicolae Badea, Cornel Dinu, Cristian Borcea, Constantin Danilescu, Constantin Eftimescu si Bagher Karimzadeh, care au transmis condoleante familiilor indurerate. Antrenorul a fost condus pe ultimul drum si de copiii fostei sale grupe, care, alaturi de antrenorii din cadrul Centrului de Copii si Juniori, au depus coroane de flori si au aprins cate o lumanare. Slujba religioasa a inceput in jurul orei 13:00, la Biserica "Serban Voda". Corpul neinsufletit a fost inmorma ntat la Cimitirul "Metalurgiei ".
Asistentul medical Liviu Retezeanu a fost inhumat in satul Crainici, comuna Bala, judetul Mehedinti. Din partea clubului Dinamo a fost prezent organizatorul de competitii Jean Grama.

ANCHETA LA BUSTENI. O comisie de expertiza s-a deplasat ieri la vila din Busteni in care cei doi si-au pierdut viata intoxicati cu monoxid de carbon. Politisti, lucratori de la gaze si din constructii, alaturi de reprezentantii firmei care au produs centrala termica au cercetat camera si balconul mai bine de doua ore. Cercetarile au stabilit ca centrala termica nu a fost montata de o persoana autorizata. Oamenii legii spun ca, daca o firma specializata monta centrala, tragedia putea fi evitata. Zilele urmatoare, centrala va fi ridicata si dusa la un banc de probe.
Cosul de evacuare a gazelor nu functiona in mod constant, au concluzionat oamenii legii, pentru ca nu transmitea gazele de la centrala pe acoperis.
Centrala termica a fost montata in urma cu aproape patru ani de o persoana neautorizata pentru astfel de lucrari. Oamenii legii spun ca aceasta va raspunde penal, alaturi de alte persoane, pe care insa politistii nu au vrut sa le nominalizeze. Totodata, se va cerceta daca persoana respectiva a mai efectuat astfel de lucrari.

Si presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Tulcea a murit asfixiat
O noua tragedie loveste fotbalul romanesc. Marcel Paduraru, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Tulcea, a fost gasit mort "n apartamentul unei prietene ca urmare a asfixiei cu monoxid de carbon. Paduraru, in varsta de 50 de ani, a fost descoperit de catre un echipaj de interventie, care a fortat usa imobilului la solicitarea vecinilor din bloc, dupa ce acestia au sesizat ca locatarii apartamentului nu mai parasisera locuinta de mult timp. Alaturi de presedintele forului tulcean a decedat, din aceleasi motive, si Silvia Zb‰rcea (50 de ani). Paduraru a fost ales in fruntea fotbalului tulcean "n toamna anului trecut. Disparitia sa fusese anuntata politiei, "n urma cu o saptam‰na, chiar de sotia sa.

×
Subiecte în articol: observator