x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator S-au iubit sase luni intr-un taxi

S-au iubit sase luni intr-un taxi

de Cristian Petru    |    14 Iun 2005   •   00:00
S-au iubit sase luni intr-un taxi

Mihai si Steluta au trait o poveste de iubire ca-n povesti: sase luni intr-o masina, restul, la parintii ei sau la prieteni. Ea il mai insela, dar el o ierta de fiecare data. S-au despartit, dar el o vrea acum inapoi.

Merge pe dealuri, si plange, si spune ca din cauza singuratatii ii ia ceva timp sa se obisnuiasca cu cineva inainte sa poata vorbi. Divortat de sotie si parasit de concubina, Mihai s-a saturat de singuratate. Vrea sa aiba din nou o femeie langa el. A stat barbatul ce a stat si si-a adus aminte de doua femei cu care ar vrea sa isi lecuiasca inima. A scris la "Din Dragoste", sperand ca Mircea Radu o va convinge macar pe una din ele sa se impace cu el. "Si, daca nu vrea nici una, poate gasesc eu vreuna pe-acolo, pe la Bucuresti cu care sa ma intorc acasa", spune Mihai. Pe prima femeie pentru care a simtit ceva si pentru care a si scris la "Din Dragoste" a cunoscut-o cu o zi inainte sa plece in armata, pe cand avea doar 21 de ani. "Am fost la o nunta, la noi in sat, iar acolo am cunoscut-o pe ea, care avea 16 ani si era ceva verisoara cu mirele. Am dansat amandoi toata ziua", isi aminteste barbatul. Si, pentru ca era cu bicicleta la el, a mai plimbat-o si pe ea pana dimineata pe bicicleta lui fara cadru, fata stand pe portbagaj. S-au despartit, iar Mihai a plecat in armata. "Cand am ajuns la unitate, m-am gandit sa-i scriu o scrisoare ca sa stie si ea cum am ajuns la Bucuresti si cum este in armata. Ea mi-a trimis vreo zece scrisori cu poezii de dragoste copiate, dupa care eu m-am plictisit si am uitat sa-i mai scriu, ca doar erau multe fete aici, in Bucuresti. Nici cand am fost lasat la vatra n-am mai cautat-o pe pustoaica. M-am angajat, m-am luat cu treaba si m-am insurat dupa vreo doi-trei ani cu Maria. Ne-am luat din dragoste", spune barbatul.

CASNICIE SI DIVORT. Mihai a trait cu Maria 27 de ani, timp in care au facut sapte copii. Casnicia lor nu a fost insa una foarte fericita. Barbatul spune ca sotia lui era o femeie barfitoare, galagioasa, care spunea la tot satul ce probleme au ei in casnicie. Mai tarziu ea s-a pocait, "s-a facut penticostala", si-l obliga pe Mihai s-o insoteasca la biserica, lucru care nu i-a convenit barbatului, avand in vedere ca el era adventist de ziua a saptea. Toate aceste neintelegeri, plus aparitia unei alte femei in viata lui Mihai l-au determinat in 2002 pe acesta sa divorteze de Maria, femeia cu care a trait atatia zeci de ani. Noua femeie din viata lui se numeste Steluta si este personajul principal al celei de-a doua scrisori trimise de Mihai la "Din Dragoste". "Pe Stela am cunoscut-o in 2000, pe cand faceam taxi. O stiam mai de mult din vedere, dar atunci s-a urcat la mine in masina si timp de o vara intreaga nu s-a mai dat jos! Am dormit amandoi in masina, am mancat in masina, am facut dragoste in masina. Acele luni au fost luni de miere pentru mine. Am petrecut asa amandoi pana a dat frigul si ne-a fugarit. Ne-am mutat la parintii ei, unde a inceput calvarul: ma fugareau cand iubita mea, cand mama ei. Faceau cu randul. A durat vreo doi ani toata aventura asta, dupa care ne-am mutat la niste prieteni de-ai mei. Dar nici aici nu mi-am gasit linistea", isi aminteste cu amaraciune barbatul. Acesta spune ca Stela, care fusese si ea maritata de vreo trei ori cu acte si de cateva ori fara si avea si patru copii, a inceput sa il insele chiar si cu prietenii lui! Pleca de acasa cate doua-trei zile "in turneu" sub pretextul ca ea trebuie sa se distreze, nu sa stea la fundul lui. "Ea e femeie distractiva si plina de viata, si vrea sa petreaca atat cat mai are timp. Dar eu o iertam, ca Dumnezeu spune sa iertam, ca si El ne iarta."

IN PLATOU. Steluta, in bratele lui Mihai. Definitiv?
VARIANTA EI. Steluta spune ca nu l-a prea iubit pe Mihai

DESPARTIRE. Incercand sa isi salveze relatia, Steluta si Mihai s-au intors la parintii femeii, dar numai dupa ce ea a promis ca se lasa de alcool si de prostii. "Dar nu dupa mult timp a inceput sa bea pe ascuns si sa plece de-acasa. Daca eu comentam ceva, sareau si ea si maica-sa pe capul meu. Cu ea am cheltuit si agoniseala mea de-o viata: bani si trei masini. Stela mea se lauda pe la crasmele din sat ca, atunci cand se vor termina banii si de pe ultima masina, o sa-mi dea un sut in fund si «Valea!». Si asa a si facut", sustine Mihai. Cei doi s-au despartit in urma cu vreo doua-trei luni, dar totusi se mai vad din cand in cand. El s-a mutat la parintii lui, iar Stela a ramas cu mama ei. Au stabilit sa se vada o data la o luna, pana cand primaria le va da o casa si vor putea locui impreuna. Dar Steluta, femeie de viata, nu a avut rabdare si si-a gasit pe altul cu care e acum. "Vreau sa o dau la «Din Dragoste», pentru ca am iubit-o exagerat de mult si o voi iubi pana la moarte! Vreau sa spuna in fata tarii, macar in ultimul ceas, daca ma mai iubeste putin", spune Mihai intr-una din scrisoarile lui. In cealalta scrisoare, barbatul povesteste despre prima lui iubita pe care a plimbat-o pe portbagajul bicicletei fara cadru toata noaptea.

ASALT. Mircea Radu a plecat dupa cele doua femei. Prima iubire a lui Mihai este casatorita si are un copil. Steluta insa... era la balta, la pescuit cu un barbat atunci cand au gasit-o cei din echipa "Din Dragoste". S-a urcat in Caravana si a vorbit cu Mircea Radu despre iubirea ei cu Mihai. Intreaga poveste a lui Mihai si a iubirilor lor, precum si raspunsul femeilor, in seara aceasta, la 20:30, la "Din Dragoste", la Antena 1.
×