x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Să-i primim cum li se cuvine pe Merkel, Barroso şi Reding!

Să-i primim cum li se cuvine pe Merkel, Barroso şi Reding!

09 Oct 2012   •   17:52
Să-i primim cum li se cuvine pe Merkel, Barroso şi Reding!

În fine, vin şi ei la noi, în ţara loviturii de stat. Se adună chiar în buncărul rebeliunii împotriva statului de drept, la Parlament. Popularii Europei vin la Congres, sunt oaspeţii lui Băsescu Traian, ai PDL şi UDMR.

Se vor afla la Bucureşti, începând din 16 octombrie, timp de trei zile, şefii cei mari ai portocaliilor, în frunte cu Barroso, Merkel, Martens, Rompuy, Reding. Adică persoanele care au deturnat în mod direct, prin presiuni inacceptabile şi fără precedent, rezultatul referendumului au neruşinarea să vină în oraşul care a votat tranşant suspendarea lui Băsescu. 7,5 milioane de români care au fost umiliţi de deciziile luate în afara ţării au acum prilejul să facă o primire cu adevărat sărbătorească oaspeţilor care nu sunt ai lor, ci ai preşedintelui nelegitim şi ai clicii opresive din jurul Palatului Cotroceni.

V-aşteptăm cu nerăbdare, tovarăşi ai preşedintelui Băsescu, să vedeţi cât de iubit de români este protejatul PPE. Vă aşteptăm pregătiţi de ospăţ, cu pâine, roşii, ouă şi sare, cu vorbe dulci de întâmpinare şi strigăte de uşurare.
Veţi avea zile care să vă reamintească mulţi ani despre hotărârea unui popor jignit şi umilit de prezenţa voastră la Bucureşti.

Să vină toată România călcată în picioare să vă strângă mâinile! Succes deplin Congresului PPE şi cale bătută cu flori şi ce s-o mai găsi!
Aşteptăm propunerile dumneavoastră cu modurile de a fi întâmpinaţi oaspeţii lui Băsescu, cum li se cuvine, pe adresa ospitalitate@jurnalul.ro.

________________________

Mesaje primite  de la cititori pe ospitalitate@jurnalul.ro
Gabriel: Propunerea mea constă în afişarea de către demonstranţi a manifestului Jurnalul Naţional!
________________________

Alecu, Eforie Nord: Publicaţi acest mesaj de "întâmpinare" a înalţilor oaspeţi ai PDL şi în presa internaţională. Îi propun lui Mircea Badea, care a preluat ideea JN, să încerce puterea de a analiza şi ziare franceze, germane, ruseşti, americane. Am avea o temă mai largă de idei.
________________________

Andrei: Mă inspir din mesajul PDL din vară, când îndemna: "mergeţi la Parlament, uitaţi-vă la ei când ies din clădire…". Cum Congresul PPE merită mai multă atenţie, sugestia mea este să mergem într-un număr copleşitor la Parlament, în zilele Congresului: un milion de români jigniţi de neruşinarea capilor portocalii să înconjoare zilnic Parlamentul României desconsiderate şi să le strige popularilor europeni revolta noastră.
    Dar e nevoie de o bună mobilizare! Eu voi fi acolo.
________________________

Şerbănel: Eu aş zice să îi primim cu Constituţia României, un tablou mare cu un buletin de vot la referendumul din 29 iulie 2012, ştampilat cu DA.
    Şi eventual cu sloganul "Merkel + Barroso = 2 person which ignored the voice of an antier nation".
________________________
Fifi Înaripatul: O lozincă mare, mare, din Elicopter, simplă. Ieşi afară, javră ordinară.
________________________

Hotărâtu: Ouă împuţite, roşii împuţite pe şobolanii portocalii.
________________________

Walahu: Ponta, rogu-te, să nu participi în nici un caz la vreo activitate de la Congres PPE, şi nici alt membru al Guvernului să le dea atenţie.



"Romania este extrem de experimentata in organizarea unor astfel de evenimente, iar mesajul principal al congresului PPE de la Bucuresti va fi despre libertate, solidaritate si responsabilitate."  - Traian Băsescu , cu ocazia summit-ului  PPE

×