x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şantaj la preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. DNA face percheziţii în Galaţi

Şantaj la preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. DNA face percheziţii în Galaţi

09 Iun 2014   •   14:31
Şantaj la preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. DNA face percheziţii în Galaţi
UPDATE 14:57 - Femeia care a şantajat-o pe Livia Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, va fi adusă luni la sediul DNA, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Aceleaşi surse au precizat că femeia a colaborat profesional cu soţul decedat al Liviei Stanciu. Sursele au menţionat că şantajul ar fi constat în ameninţarea cu defăimarea întrucât susţinea că soţul i-ar fi datorat bani şi că va face public acest lucru în presă dacă nu îi va da 20.000 de euro.
..........................................

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează percheziţii în trei locaţii situate în municipiul Galaţi într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind şantaj, persoana vătămată fiind preşedintele unei instanţe judecătoreşti din Capitală. Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, posibilul şantaj cercetat de DNA la Galaţi a fost făcut asupra preşedintelui ÎCCJ, Livia Stanciu.

"În cursul zilei de 09 iunie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 3 locații situate în municipiul Galați, din care una este punctul de lucru al unui agent economic. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare", se arată în comunicatul DNA.

×