x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SĂPTĂMÂNA FINANCIARĂ / "Frida", un film de Oscar

SĂPTĂMÂNA FINANCIARĂ / "Frida", un film de Oscar

08 Dec 2008   •   00:00

Săptămâna Financiară vi-i prezintă pe Salma Hayek, Alfred Molina şi Antonio Banderas într-un film de excepţie, răsplătit cu două Oscaruri.




Revista se vinde în această săptămână împreună cu preţiosul film. Începând cu complexa şi dificila ei relaţie cu Diego Rivera, soţul, dar şi mentorul său, şi terminând cu idila cu Leon Trotski sau cu legăturile romantice şi provocatoare pe care le-a avut cu alte femei, Frida Kahlo a trăit o viaţă îndrăzneaţă, prin care a sfidat prejudecăţile, revoluţionând arta, politica şi viaţa sexuală.

Filmul este o cronică neaşteptat de fidelă a vieţii şi carierei artistice a pictoriţei mexicane care împreună cu Diego Rivera (Alfred Molina) a format un cuplu controversat. "A fost o poveste de dragoste unică, extrem de ciudată", spune Salma Hayek, care interpretează rolul Fridei. "Diego trebuia să se simtă mereu liber, dar în acelaşi timp avea nevoie de cineva care să-i fie mereu aproape. Frida a ştiut să-l iubească fără a-i cere nimic în schimb, şi acest fel de dragoste l-a schimbat pe Diego, astfel încât în cele din urmă a ajuns şi el s-o iubească necondiţionat."


×
Subiecte în articol: mass-media