x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şase persoane, între care trei copii, implicate într-un accident rutier pe DN 1

Şase persoane, între care trei copii, implicate într-un accident rutier pe DN 1

06 Ian 2020   •   09:35
Şase persoane, între care trei copii, implicate într-un accident rutier pe DN 1

Şase persoane, între care trei copii, au fost implicate, luni dimineaţa, într-un accident rutier care s-a petrecut pe DN 1, în zona Cotul Donului, după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit semiremorca unui autocamion.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, toate cele şase persoane implicate în accident, cinci ocupanţi ai autoturismului şi şoferul TIR-ului, erau conştiente la momentul sosirii echipelor de salvatori. La locul accidentului au intervenit un echipaj de pompieri, unul al SMURD şi unul al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, şoferul maşinii ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu semiremorca unui autocamion. În urma impactului, au rezultat două victime rănite uşor, care au fost transportate la spital. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost negativ.

Timp de peste o oră, în zonă s-a circulat pe o singură bandă, alternativ.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru a stabili împrejurările şi cauzele producerii accidentului.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: dn1 accident