x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şase români răniţi uşor în Belgia, după ce minibuzul în care se aflau a fost lovit de un Audi

Şase români răniţi uşor în Belgia, după ce minibuzul în care se aflau a fost lovit de un Audi

31 Mar 2019   •   19:00
Şase români răniţi uşor în Belgia, după ce minibuzul în care se aflau a fost lovit de un Audi

Şase persoane de origine română au fost rănite duminică dimineaţă, în provincia belgiană Brabantul Flamand, după ce minibuzul cu care se întorceau din Marea Britanie a fost lovit de un Audi al cărui şofer a adormit la volan, relatează sudinfo.be.

Accidentul a avut loc duminică dimineaţă pe E314, în direcţia de deplasare spre Olanda, la Holsbeek. Conducătorul unui Audi A3 a adormit la volan şi a intrat în coliziune cu un minibuz care venea din Marea Britanie, cu şapte persoane de origine română la bord. Pasagerii se întorceau în România, potrivit site-ului belgian de ştiri.

Şase dintre cei şapte pasageri au fost răniţi uşor şi au fost transportaţi la spitale din Louvain şi Diest. O altă furgonetă a fost lovită în accident, dar nu s-au înregistrat răniţi. Şoferul autoturismului Audi a scăpat nevătămat din accident.

Permisul de conducere al şoferului maşinii Audi, un bărbat de circa 30 de ani din Hasselt care părea să fi fost sub influenţa alcoolului, a fost ridicat de parchet pentru două săptămâni. Autostrada a fost închisă pentru circulaţie între orele 06.45 şi 09.20.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: audi minibuz belgia