x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Satu Mare/ Poliţist de frontieră lovit cu maşina de un contrabandist

Satu Mare/ Poliţist de frontieră lovit cu maşina de un contrabandist

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Noi 2008   •   00:00

Un poliţist de frontieră sătmărean a fost lovit cu maşina de un contrabandist de ţigări în timp ce încerca să-l oprească. Un tânăr de 22 de ani a lovit cu autoturismul pe care-l conducea un agent al Poliţiei de Frontieră, încercând să evite un baraj, după care a părăsit locul accidentului, informează Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare, citat de Agerpres .



Existând date că P. Vasile este implicat în contrabanda cu ţigări, inspectorii Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Satu Mare au efectuat semnalul de oprire autoturismului condus de acesta pe raza comunei Turulung, tânărul refuzând să se supună.

Inspectorii vamali au solicitat sprijinul poliţiştilor de frontieră, aceştia organizând un baraj în vederea opririi autoturismului. La intrarea în municipiul Satu Mare, pe Strada Botizului, P. Vasile a încercat evitarea barajului, lovindu-l cu autoturismul pe C. Csaba, de 28 de ani, agent în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Tânărul nu a oprit nici după accidentarea poliţistului, părăsind locul faptei, fiind oprit la o distanţă de aproximativ 2 km. Conducătorul auto şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar ulterior le-au fost recoltate probe în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a emis ordonanţă de reţinere pe o durată de 24 de ore pe numele lui P. Vasile, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi părăsirea locului accidentului. Ulterior s-a dispus obligarea învinuitului de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

×
Subiecte în articol: romania satu mare