x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal în Guvern: Cîțu nu lămurește nimic din problema gravă care îl pândește

Scandal în Guvern: Cîțu nu lămurește nimic din problema gravă care îl pândește

de Dan Constantin    |    07 Iun 2020   •   20:40
Scandal în Guvern: Cîțu nu lămurește nimic din problema gravă care îl pândește
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

Ministrul Finanțelor refuză să dea explicații la problema care privește implicarea lui și a familiei într-un proces de retrocedare a unor terenuri de mare valoare comercială în zona turistică Vidra.

Documente difuzate de ANTENA 3 vineri seară arată că procesul de contestare a valabilității retrocedării a 11 ha pe malul lacului Vidra din zona Voineasa trece pe la Direcția Generală Juridică a Ministerului Finanțelor. Or, documentele acestui proces au fost cerute de la cabinetul ministrului finanțelor de la Direcția respectivă din ianuarie 2020 și nu au mai fost returnate. În plus, ministrul Cîțu a decis reorganizarea Direcției Generale Juridice, fapt care a deschis și un proces în contencios cu personalul disponibilizat.

Prezent DUMINICĂ la o emisiune tv , Cîțu a refuzat să dea lămuriri despre conflictul de interese și abuzul în serviciu care planează asupra lui în acest caz de apărare a intereselor personale prin poziția care o deține în minister. El consideră că sunt doar calomnii, dar nu a lămurit în nici un fel problema.

Virgil Guran, consilierul premierului a declarat că l-a informat pe Ludovic Orban de acuzațiile care planează asupra ministrului Cîțu.Dar, surprinzător, sâmbătă, după câteva ore, Ludovic Orban, aflat în turneul teraselor din Centrul Vechi al Capitalei, a spus că nu știe nimic despre subiect.

×
Subiecte în articol: florin citu