x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SCANDAL. Primarul din Năvodari a tăiat cablul TV, ca să nu se vadă Antena 3 şi ancheta de la "În Premieră"

SCANDAL. Primarul din Năvodari a tăiat cablul TV, ca să nu se vadă Antena 3 şi ancheta de la "În Premieră"

19 Oct 2015   •   12:11
SCANDAL. Primarul din Năvodari a tăiat cablul TV, ca să nu se vadă Antena 3 şi ancheta de la "În Premieră"
Sursa foto: Nicolae Matei / gazetadenavodari.ro

Primarul din Năvodari, Nicolae Matei, ar fi dat ordin să se taie cablul TV din oraş pentru ca oamenii să nu vadă ancheta de la "În Premieră" despre cum tabăra din Năvodari a ajuns o ruină şi o ţintă pentru rechinii imobiliari.

Alex Nedea, cel care a realizat ancheta despre tabăra Năvodari, a explicat: "Noi avem emisiunea la 9 seara. La 7, am primit un telefon din Năvodari şi mi s-a spus că, din surse sigure, primarul urmează să taie cablul în tot oraşul. Părea o glumă. Nu credeam că există o mică Coreea de Nord în România. Adică să fie cineva în stare să taie cablul într-un oraş întreg. Nu am crezut, dar la ora 9 fără 10 oamenii m-au sunat din nou disperaţi că nu pot să vadă emisia în Năvodari. Şi am început să sun şi eu mai mai multe persoane diferite care nu aveau legătură unul cu celălalt, care erau la companii de cablu diferite, şi toţi spuneau "da, domnule, nu mai văd nimic la televizor, sunt purici sau un ceas. Atunci bănuiala mea a început să prindă contur, că cineva chiar a tăiat cablul în Năvodari".

Mai mult, edilul să o determine pe Carmen Avram să nu difuzeze reportajul-anchetă despre taberele din Năvodari.

VEZI AICI reportajul "În Premieră" care arată cum  ajuns Tabăra Năvodari o ţintă pentru rechinii imobiliari

Iniţial, contactat de Antena 3, primarul din Năvodari a închis telefonul când a auzit despre ce este vorba, dar - în cele din urmă, Nicolae Matei a acceptat să intre în legătură telefonică directă, spunând că nici el nu a avut semnal. Primarul a dat vina pe un fost angajat al Primariei, care ar avea interes să-i facă rău, apoi s-a dezlănţuit împotriva Antena 3.

















×
Subiecte în articol: navodari Nicolae Matei