x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal în Poliția Română. A fost schimbat din funcție după ce a bătut un tânăr imobilizat. Totul a fost filmat

Scandal în Poliția Română. A fost schimbat din funcție după ce a bătut un tânăr imobilizat. Totul a fost filmat

24 Apr 2020   •   09:45
Scandal în Poliția Română. A fost schimbat din funcție după ce a bătut un tânăr imobilizat. Totul a fost filmat
Sursa foto: Facebook

Comisarul Costel Șerban, șeful Poliției Bolintin Vale, filmat când bătea cu sălbăticie un tânăr imobilizat, a fost schimbat din funcția de comandant al Poliției și este cercetat penal pentru purtare abuzivă, potrivit Antena 3.

O anchetă penală a fost deschisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, iar comisarul Șerban este anchetat penal pentru purtare abuzivă.

 

Potrivit unor surse, polițistul agresiv a fost schimbat din funcția de comandant, funcție în care a fost numit pe 1 iulie 2019, în urma unui concurs.

 

De asemenea, Corpul de Control al IGPR a fost trimis la IPJ Giurgiu pentru a analiza managementul inspectorului-șef, numit în funcție pe 21 decembrie 2018, tot în urma unui concurs.

Scandalul uriaș a pornit de la un clip video publicat, ieri, pe rețelele sociale, în care mai mulți polițiști și jandarmi, în frunte cu comisarul Costel Șerban, îmbrăcat în civil, lovesc cu pumnii și cu picioarele un tânăr imobilizat la pământ.

În același timp, doi militari înarmați, dar și alte forțe de ordine, asistă pasivi la scenele violente.

 

Bolintin, Giurgiu.... seful politiei din zona in actiune!

Publicată de Simona Gheorghe pe Joi, 23 aprilie 2020
×
Subiecte în articol: bolintin vale