x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal într-o familie de polițiști. El și-a amenințat cu moartea soția. S-a emis ordin de protecție

Scandal într-o familie de polițiști. El și-a amenințat cu moartea soția. S-a emis ordin de protecție

17 Oct 2019   •   15:58
Scandal într-o familie de polițiști. El și-a amenințat cu moartea soția. S-a emis ordin de protecție

Pe numele unui poliţist de la Ordine Publică Brăila, care şi-a ameninţat cu moartea soţia, tot poliţistă, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pentru cinci zile şi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

Potrivit informaţiilor furnizate joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, la data de 11 octombrie, o femeie de 34 de ani din Brăila a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că, în urma unor certuri avute cu soţul său, în vârstă de 40 de ani, acesta i-ar fi adresat ameninţări, care "i-au indus o stare de frică pentru viaţa şi integritatea sa fizică".

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă şi i-au adus la cunoştinţă femeii posibilitatea emiterii unui ordin de protecţie provizorie împotriva bărbatului, însă aceasta a refuzat acest lucru şi să formuleze plângere penală împotriva soţului său. La data de 12 octombrie, brăileanca s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului şi a sesizat faptul că, în timp ce se afla la domiciliul comun, soţul său, ar fi ameninţat-o din nou", potrivit IPJ Brăila.

Poliţiştii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecţie provizoriu pentru cinci zile, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare. AGERPRES

×