x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SCANDAL LIVE: "Mafiot", "Impostor", "Golan". Invitat la un talk show, Aurelian Pavelescu a chemat poliţia în timpul emisiunii! "Am fost ameninţat"

SCANDAL LIVE: "Mafiot", "Impostor", "Golan". Invitat la un talk show, Aurelian Pavelescu a chemat poliţia în timpul emisiunii! "Am fost ameninţat"

01 Feb 2014   •   18:10
SCANDAL LIVE: "Mafiot", "Impostor", "Golan". Invitat la un talk show, Aurelian Pavelescu a chemat poliţia în timpul emisiunii! "Am fost ameninţat"

Sâmbătă, în timpul emisiunii "Deschide Lumea", de la Realitatea TV, doi dintre invitaţi, ţărănistul Aurelian Pavelescu şi liberalul Mihăiţă Calimente, s-au luat la ceartă şi şi-au aruncat vorbe grele.

În emisiune se discuta despre un incident în care preşedintele Consiliului Judeţean Brăila îi spunea unei jurnaliste, într-o conferinţă e presă, "îţi dau două picioare în gură". De la dezbaterea despre violenţa de limbaj s-a trecut brusc la practică, cei doi invitaţi începând să-şi spună "oportunist", "mafiot", "impostor", "golan". Microfoanele le-au fost tăiate când, brusc, Pavelescu s-a ridicat, a părăsit studioul şi a chemat poliţia, care s-a şi prezentat în scurt timp la sediul postului de televiziune. Culmea, Pavelescu s-a întors apoi în emisiune, reluându-şi locul de invitat şi anunţând că l-a reclamat pe Calimente, pentru ameninţări.


Profesorul Mircea Coşea, aflat printre invitaţi, a căzut la mijloc în acest scandal, el încercând să pledeze pentru o dezbatere de idei...

×