x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal şi maşini furate de 1 Mai, în Bulgaria

Scandal şi maşini furate de 1 Mai, în Bulgaria

01 Mai 2010   •   00:00

Şapte autoturisme ale unor turişi români aflaţi în staţiunile Albena şi Nisipurile de Aur au fost furate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, din faţa a două hoteluri.

Unul dintre păgubiţi este primarul localităţii Clejani din judeţul Giurgiu, Florin Nidelea.


Edilul din Clejani susţine că s-a cazat, împreună cu familia, la Hotel "Melia Grand Hermitage" din staţiunea Nisipurile de Aur, unde a ajuns cu maşina sa. Sâmbătă dimineaţă, povesteşte Nidelea, a constatat că maşina sa nu se mai afla în parcarea hotelului. De asemenea, lipsea un alt autoturism, care aparţinea tot unui turist român.

"Este indamisibil ce s-a întâmplat şi nu îmi vine să cred. Am crezut că sunt condiţii pentru un turism la standarde europene, dar văd că nu e aşa. Noi am plătit când am plecat din Bucureşti, în voucherele care cuprindeau masa şi cazarea, inclusiv preţul parcării", a spus primarul.

"Aseară am lăsat maşina în parcare la ora 01.00. Ginerele meu a văzut că maşina era la locul ei, dar azi dimineaţă maşina mea şi a celuilalt român a dispărut. Am fost la recepţia hotelului şi mi s-a sşpus că sistemul video de supraveghere a parcării nu a funcţionat noaptea trecută. Nu îmi vine să cred aşa ceva, atât timp cât maşinile furate sunt la mai puţin de şase metri în faţa unei camere de supraveghere", a mai declarat primarul.

Florin Nidelea mai susţine că alte cinci maşini ale unor turişti români cazaţi în Albena au dispărut, vineri noaptea, din faţa unui hotel. În toate cazurile a fost sesizată atât Poliţia din Bulgaria, cât şi autorităţile diplomatice române.

×
Subiecte în articol: observator