x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scene de groază în Galaţi. Un bărbat care a atacat poliţiştii a fost împuşcat!

Scene de groază în Galaţi. Un bărbat care a atacat poliţiştii a fost împuşcat!

16 Mai 2019   •   12:13
Scene de groază în Galaţi. Un bărbat care a atacat poliţiştii a fost împuşcat!
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Un bărbat, de 52 ani, din comuna gălăţeană Lieşti, care se manifesta violent pe stradă, a fost rănit prin împuşcare, joi, cu un proiectil de cauciuc, în timpul operaţiunii de imobilizare efectuată de poliţişti, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, Gabriela Costin. 
Potrivit acesteia, joi dimineaţă, poliţiştii Postului de Poliţie Lieşti au fost sesizaţi de o femeie din localitate despre faptul că un bărbat se manifestă violent pe stradă, aruncând cu pietre în vecini. 
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă. La vederea poliţiştilor bărbatul a început să arunce cu pietre în aceştia şi apoi l-a atacat pe unul dintre ei cu un par din lemn. 
Poliţiştii au executat focuri de avertisment în plan vertical şi au solicitat ajutorul plutonului de intervenţie din cadrul SAS. Bărbatul s-a manifestat violent şi faţă de aceştia, continuând să arunce cu pietre şi, mai mult, când s-a trecut la imobilizarea acestuia, l-a atacat pe unul dintre luptătorii SAS cu o şurubelniţă. Ca urmare, acesta a folosit arma de vânătoare din dotare cu proiectil de cauciuc, rănindu-l pe agresor. 
Până la venirea echipajului SMURD acestuia i s-a acordat primul ajutor de către luptătorii SAS. 

ANTENA3

×
Subiecte în articol: barbat impuscat galati