x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scene incredibile în Capitală! Un taximetrist i-a sechestrat bagajul unui pasager

Scene incredibile în Capitală! Un taximetrist i-a sechestrat bagajul unui pasager

14 Mai 2019   •   15:11
Scene incredibile în Capitală! Un taximetrist i-a sechestrat bagajul unui pasager

Un taximetrist din Bucureşti a 'sechestrat' bagajul unui client pentru că nu avea să dea rest şi l-a trimis să schimbe bani pentru a-i plăti cursa.

Totul s-a întâmplat, în această dimineaţă, la intersecţia bulevardului Ferdinand cu Şoseaua Mihai Bravu din Capitală. Clientul a luat un taxi, iar la finalul cursei care a costat 22 de lei i-a înmânat taximetristului o bancnotă de 50 de lei. În acel moment, taximetristul l-a trimis pe client să schimbe banii pentru că nu ar fi avut să îi dea restul. Spiritele s-au încins după ce clientul trimis să schimbe bani a refuzat să facă acest lucru, iar taximetristul i-a 'sechestrat' bagajul până când acesta i-a adus suma fixă pe cursă: 22 de lei.

'Voia să îmi dea doar 20 de lei rest la 50 de lei pe o cursă de 22 de lei pe motiv că nu are rest şi el nu umblă să schimbe. Avea hârtii de 10 lei, dar el nu dorea să fie păcălit cu 2 lei, dar era hotărât să mă păcălească pe mine cu 8 lei. Nu dorea să mă lase să iau bagajul aşa că a aşteptat 30 de minute până mi-am terminat eu treaba în zonă şi i-am adus fix 22 de lei', a declarat clientul pentru Observator.

OBSERVATOR TV

×
Subiecte în articol: taximetrist