x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ȘCOLI ÎNCHISE. În Olt, cursurile vor fi suspendate în localitățile nealimentate cu energie electrică

ȘCOLI ÎNCHISE. În Olt, cursurile vor fi suspendate în localitățile nealimentate cu energie electrică

17 Ian 2016   •   17:06
ȘCOLI ÎNCHISE. În Olt, cursurile vor fi suspendate în localitățile nealimentate cu energie electrică

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Olt a anunţat duminică, într-un comunicat de presă, că luni, 18 ianuarie, vor fi suspendate cursurile în localităţile în care nu va fi reluată alimentarea cu energie electrică, pentru că nu ar putea fi încălzite şcolile.

Potrivit inspectorului şcolar general al judeţului Olt, Felicia Man, la ora 16,00 erau probleme cu alimentarea cu energie electrică în peste 20 de localităţi din judeţ, însă situaţia se poate schimba, în sensul că pot fi remediate avariile la reţelele de distribuţie a energiei electrice în unele localităţi şi pot să apară avarii în altele.

"Motivul suspendării cursurilor îl reprezintă deficienţele la reţeaua electrică, cu consecinţa imposibilităţii încălzirii şcolilor", se precizează în comunicatul ISJ Olt.

"În data de 18.01.2016, vor fi suspendate cursurile în unităţile de învăţământ preuniversitar din următoarele localităţi ale judeţului Olt: Bărăşti, Bobiceşti, Brastavăţu, Cezieni, Coloneşti, Cungrea, Curtişoara, Dobroteasa, Găneasa, Grădinari, Leleasca, Morunglav, Obîrşia, Oporelu, Optaşi, Pleşoiu, Piatra-Olt, Priseaca, Tătuleşti, Teslui, Topana, Valea Mare, Vădastra, Verguleasa, Vitomireşti şi Vultureşti", mai precizează documentul citat.

Judeţul Olt s-a aflat, începând de sâmbătă seara până duminică după-amiaza, sub Cod galben de ninsori. Din cauza ninsorilor abundente, au fost avariate reţele de distribuţie a energiei electrice şi mai mulţi copaci au căzut pe maşini parcate în Slatina şi Caracal.

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă pe toate drumurile naţionale şi judeţene din Olt. Pe acestea se intervine pentru deszăpezire şi pentru împrăştierea de material antiderapant cu 132 de utilaje.


Sursa: AGERPRES 

×