x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scrisoare de la FRF către fostul șef

Scrisoare de la FRF către fostul șef

de Mihai Igirosanu    |    30 Mai 2014   •   11:09
 Scrisoare de la FRF către fostul șef

Președintele nevalidat al Federației Române de Fotbal pare să aibă cu totul alte priorități din biroul său de la Casa Fotbalului, în afara celor care țin de administrarea forului pe care și-ar dori să-l conducă.

Surse din interiorul FRF dezvăluie faptul că Răzvan Burleanu a fost destul de afectat la aflarea veștii că președintele României, Traian Băsescu, s-a arătat deranjat că fostul său angajat nu și-a ascuns simpatia și culoarea politică. În consecință, Burleanu a întocmit și expediat o scrisoare către Băsescu, prin care a intenționat să detensioneze oarecum relațiile cu fostul său șef.

Dincolo de reușita sau nereușita acestei tentative, rămâne doar o nouă mostră de implicare a politicului în fotbal, capitol pe care Burleanu pare să-l stăpânească cel mai bine.

Diruna grasă pentru invitații de Comitet

Alături de echipa națională, în Elveția au început să apară sau au apărut deja invitații speciali ai președintelui Burleanu, adică majoritatea membrilor Comitetului Executiv al FRF. Cu excepția a patru dintre aceștia, președintele LPF Gino Iorgulescu, președintele Stelei, Valeriu Argăseală, cel al echipei Gaz Metan Mediaș, Ioan Horoba și reprezentantul sindicatului fotbaliștilor, toți ceilalți membrii din forul federal vor beneficia din partea lui Burleanu, pe durata șederii în Țara Cantioanelor, de o diurna de 1.200 de euro de om.

Suma respectivă se adaugă celei cheltuiate de FRF pentru cazarea invitaților din Comitet, la un hotel foarte scump.

×
Subiecte în articol: burleanu